No, asi Tě nepotěším, ale problém bude nedostatečný výkon zesilovačů, určitě taky odposlechy kde je piezo, které zpětnou vazbu přímo generuje a mikrofony.
Mixík bude nejspíš OK - ten bych zatím neřešil.
FB umlčovač Ti moc nepomůže, protože když už potlačí vazbu, tak ale dost citelně poznamená kvalitu zvuku.
Já bych do toho nešel, protože neodstraníš příčinu. Podle mně jsou to vyhozené peníze.
Myslím, že to chce něco uspořit a začít budovat aparát trochu robustněji - koukni napříkad na zesilovače Tapco, kde je výkon docela rozumný.
Například Juice 1400 má výkon 2x 310W do 8 ohmů a stojí snad 8500,- Kč.
K tomu bych pořídil bedny Megaton EM 151 (stavebnice) asi za 6700,- Kč a máš základ zpěvů na úplně jinou třídu.
Po čase bych asi dokoupil ještě jeden Juice, ale J2500, kterej má solidních 575W, dal bych ho na zpěv a původní 1400 na odposlechy.
Ty bych časem nahradil Megaton stavebnicí EM121 asi za 6500,- Kč a s tím už se dá pracovat velmi solidně.
Mikrofony pořiď Sounking EH002 - jsou o dost lepší oproti těm behringerům a cena cca 700,- Kč je víc než přijatelná.
Je mi jasný, že asi přemýšlíš co s tím, co už máš.
Moje rada je zbavit se toho co nejdřív...
Asi možná taky přemýšlíš, proč tolik wattů - jde o to, že čím víc máš výkonové rezervy, tím víc využiješ korekce, dynamiku a taky o dost později začne aparát vazbit - muzikanti i publikum Tě budou chválit
Rozhodně zapomeň na Omnitronic, Alto, Samson - s tím nic nevyřešíš.
Z levnějších beden ještě snad Tapco, ale pod ně rozhodně už ne.
Alternatívně by mohly jako startovací posloužit i RCF ART310A, které stojí asi 12000,- Kč a za tu cenu rozhodně stojí. Navíc jsou jednoduché na používání.