Ahoj lidi. Ted schodou nahod resim problem. Kdy nejsem spokojen se svym PA. kolega mi dotahne na pujceni manager a to konkretne PA+. a budu vedet zda mi to pomuze ci nepomuze. problem je ale takovy ze mam ted mikraky lepsi kvality (drum set XXL, Opus 69 atd.) mix 0196VCM a tak se bojim ze bych si timhle managerem spise ublizil (do budoucna).a tak se koukam po te 260 ktera je o 10 drazsi. JInak PA je zatim JBL JRX 125 ( s predelanou hornou) a sub nejaka Yama SW 215 (myslim). Do budoucna budu prave to PA menit. Za neco lepsiho a nechci zkoncit u toho ze mi tA PA+ najednou nebude vyhovovat. Taky mi jdo o rozsiritelnost. kdy budu potrebovat vetsi vykon na vetsi akce.Zatim me to tahne prave k te 260. Tam zase si ale rikam jestli to neni treba, zbytecny. protoze zatim jedu na frekvenci 44,1 Khz maximalne 48 Khz a 24 bit. a bojim se ze bych ji zase nevyuzil.....
Jednoduse receno zda mi ta PA+ bude stacit, ci nebude. Mozna to mam trochu zmatene napsany ale ja se ted v tom tak placam a porad nad tim premyslim, ctu vseljake recenze a nazory
Jen jeste dodam ze zvuscim tak pro 200-500 lidi.S kapeliu hrajem prevzate pisne, plesa zabavy atd.