|
Právě je pát 18. kvě 2012 21:04:33

|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
| Autor |
Zpráva |
|
TomasVv
|
Napsal: čtv 09. úno 2012 0:17:01 |
|
Registrován: pon 25. čer 2007 21:19:01 Příspěvky: 697 Bydliště: Brno
|
|
No nevim, asi nejsem ten správný nadšenec. Měl jsem tu čest vícekrát, hraje to pěkně, ale že by to hrálo výrazně lépe, než značkové aparáty za podobnou cenu, mi nepřišlo. A nadšené komenty na stránkách KV, jak jim to hraje skvělě, že už nepotřebují EQ a kompresory a že nikdy neměli tolik skvělých ohlasů mi zavání těžkou PR, nebo skvělou prací pánů od KV, totiž že pordávají mimo zboží i víru v dokonalý aparát. Nic ve zlém, kdekdo má nějaký svůj zamilovaný aparát či značku, ten je Nexofil, ten je L'Acoustic pozitivní, já jsem Meyer sound fanatik. Je dobré být přesvědčen o kvalitě své techniky, ale nedělal bych to tak fatálně.
_________________ Nám to hraje - http://www.hrajenamto.cz.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Zdeněk Prodance
|
Napsal: čtv 09. úno 2012 2:07:22 |
|
|
|
Já myslím, že je to vynikající nápad a až bude tento wrestling mít na programu třeba utkání KV2, F1, Verse a AC, tak si rozhodně zamlouvám místa v první řadě, to jsou všechno aparáty, které podle jejich majitelů a nadšenců nejde porazit, takže čekám zajímavý match s nečekanými výsledky, zvlášť kdyby se to odehrávalo v naprosté tmě anebo ještě lépe metodou dvakrát slepého testování a následné diskuze výsledků. Ale i běžná férovka s pokřikujícími ultras a petardami na podpoření vlastního týmu by byla zajímavá. Jestli jsem někoho vynechal, tak se omlouvám, jistě se dá udělat třeba nějaké vyřazovací kolo, kdyby bylo zájemců o zaručeně nejlepší zvuk dostatek.
H.M.
_________________ Prodance, http://www.prodance.cz
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
honza637
|
Napsal: sob 11. úno 2012 23:04:10 |
|
 |
| Uživatel |
 |
Registrován: ned 18. kvě 2008 23:42:26 Příspěvky: 613 Bydliště: Sezimovo Ústí
|
|
Hmmm, zajeď si na frankfurt ...
_________________ Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Patso
|
Napsal: sob 11. úno 2012 23:32:24 |
|
 |
| Uživatel |
 |
Registrován: čtv 10. čer 2010 12:50:50 Příspěvky: 253 Bydliště: Brno
|
|
No. Mockrát jsem to tedy neslyšel, ale poslední zážitek z vystoupení 3<III> na Flédě byl dost otřes. A to včetně toho, že po druhém válu na tom VHD2.0 plus "kdesicosisystému" přestalo něco hrát... Zvuk byl hlavně v rukách, v ničem jiném. 3 kusy před koncem to konečně začalo trochu znít, na tom základě bych teda rozhodně netvrdil, že to jde rovně za klikou. Abych teda nebyl upe zlý, musím potvrdit že rezervy rozhodně ten systém měl, o tom žádná, hrálo to pěkně nadejchaně a nezavíralo se to. Ke komentu Huberta - jo no jasně, určitě by jsme měli ten " slepý test " udělat. Každej apec hraje dobře, dokud nestojí vedle lepšího. Pokud měl Váš ústřel s AC směřovat někde k mojí adrese, tak znovu připomínám, že mezi nejlepší kompakty řadím KF 650, což je tuším Vaše portfolio. Nicméně každý ať žere ze svého koryta, že:-) Krampera rozhodně ví co dělá, jen bych nenechal jezdit svůj aparát rozhodně jen tak někoho, kór na šňůře nějaký známý kapely.Z mýho kritickýho pohledu šlo o čisté diletantství... Klidně se ovšem nechám přesvědčit o opaku.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
safa
|
Napsal: čtv 19. dub 2012 19:26:21 |
|
Registrován: pon 26. pro 2005 2:28:29 Příspěvky: 2317 Bydliště: Praha, matka mest a vesnic
|
honza637 píše: Hmmm, zajeď si na frankfurt ... ... ani to nebude k nicemu. Systemy na venkovnich podiich PL+S se stridaji po 15ti minutach a hraji kazdy uplne jinou muziku. Tam nesrovnas temer nic. Navic vsichni co by chteli se tam ani nevejdou. Bavil jsem se se Scottem Barkerem od Danleyho a ten rikal, ze taky chteli povesit ven svuj system ale ze je na 3 roky dopredu zadano.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Zdeněk Prodance
|
Napsal: čtv 19. dub 2012 20:04:43 |
|
|
Tak taková blbost, abych si jel do Frankfurtu poslechnout, jak to hraje zrovna Kramperovi, by mne opravdu do smrti nenapadla. Jo, EAW KF650 už zde jsou jakýsi etalon, naštěstí. Kdyby bylo po vašem a po Cimbalově, tak by tím místním etalonem ještě stále byly jeho přemotané Tesly  H.M.
_________________ Prodance, http://www.prodance.cz
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
safa
|
Napsal: pát 27. dub 2012 14:35:05 |
|
Registrován: pon 26. pro 2005 2:28:29 Příspěvky: 2317 Bydliště: Praha, matka mest a vesnic
|
|
Ja bych se tedy neodvazoval prohlasit nejakou bednu za jednoznacny etalon a pri vsi me ucte, kterou si EAW jednoznacne zaslouzi, jsou i bedny jinych vyrobcu, ktere se daji povazovat ve sve kategorii za etalon (me se treba libej Alfy). Navic svuj zvukovy etalon si neseme kazdy v sobe ;-D
Mimochodem, v dobe kdy tady byly etalonem premotane Tesly snad EAW v CZ ani nemely distributora a ja jsem tou dobou tahal kacera po dvorku.
|
|
| Nahoru |
|
 |