|
Právě je pát 18. kvě 2012 21:06:42

|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
| Autor |
Zpráva |
|
Hugo
|
Napsal: čtv 16. zář 2010 16:46:09 |
|
Registrován: pát 08. srp 2008 20:38:56 Příspěvky: 61 Bydliště: Na břehu řeky Sázavy
|
|
Zdravím všechny majitele a uživatele tohoto efektového procesoru. Podělte se se mnou prosím o zkušenosti. Jaké efekty nejvíc používáte + základní nastavení. V jakém ho používáte režimu (dual mono, kaskáda, dual stereo, mono split). Návod už jsem v rychlosti pročetl. Dnes jsem ho jen tak na rychlo zkoušel bez připojeného vstupu. Večer snad bude víc času. Díky Hugo.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Hugo
|
Napsal: úte 28. zář 2010 20:57:35 |
|
Registrován: pát 08. srp 2008 20:38:56 Příspěvky: 61 Bydliště: Na břehu řeky Sázavy
|
|
Tak pomalu ve volných chvílích se s ním seznamuji. V nastavení jsem ho přepnul na paralelní banku efektů. Do PC nainstaloval přiložený soft, se kterým je vidět jak jsou nastavený tovární programy a "hraju si". Zajímavý jsou kaskádový efekty. Jen ještě nemám žádného favorita na nejčastější použití. Jaké používáte nejčastěji vy? Nejvíc to vidím na hall, případně delay. Jaké základní nastavení parametrů?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
safa
|
Napsal: pát 01. říj 2010 16:22:04 |
|
Registrován: pon 26. pro 2005 2:28:29 Příspěvky: 2317 Bydliště: Praha, matka mest a vesnic
|
CHces ho na live nebo do studia ? Ackoliv kvalitativne ma Lex samozrejme lepsi modely (o Bricasti nemluve  ) tak na live jsem si dvoustovku hodne zamiloval, je jednoducha s primym pristupem k oboum enginum takze se s ni dela rychle a prehledne (nemusis listovat v menu, koukat na jakym ses engine atd.). Pouzival jsem jako vychozi tovarnu s tim, ze si ji pokud je potreba tak jsem si ji mirne upravil podle chuti. Ted pouzivam EpicVerb, ConvoFX a RML delay  )
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
zhejby
|
Napsal: úte 05. říj 2010 21:58:33 |
|
 |
| Uživatel |
 |
|
|
Zdarec, taky ji používám. Je to vděčná jednoduchá mašinka. Hally nesmíš pouštět moc nahlas ( jsou ještě stále trochu chemické), ale delay je super. Časování nastavíš tlačítkem TAP ( opakovaným stiskem v rytmu). Za ty peníze je to určitě dobrý kompromis.
_________________ Master Sound --------------- Účet uživatele byl zablokován administrátorem fóra.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Hugo
|
Napsal: stř 06. říj 2010 1:25:51 |
|
|
|
Už se s ním pomulalu seznamuju. Je to fakt jednoduchá mašina. Bál jsem se asi zbytečně. Na starém pultu (YAMAHA MX 12/4, teď A&H ZED 420) jsme měli jen 3 hally (s-hall, L-hall, vocal) a taky jsme s tím fungovali. Takže "hall" je v pohodě jen "delay" se ještě musíme naučit používat. Jak už jsem psal, na ty tovární "1-99" to chce mít pro začátek připojené PC, aby bylo vidět jak to mají nastavený a podle toho vybírat a případně doupravovat. Ale ten základ se dá i bez. Má-li ještě někdo nějaké rady, sem s nima.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
safa
|
Napsal: stř 24. srp 2011 12:27:15 |
|
Registrován: pon 26. pro 2005 2:28:29 Příspěvky: 2317 Bydliště: Praha, matka mest a vesnic
|
|
Lentile, musim rict ze se vyjadrujes znacne nejasne. Kazdopadne MX200 umi jak rezim CASCADE (dva enginy za sebou) ktery popisujes v tvem prvnim prisevku, tak rezim MONO SPLIT (mono vstup do kazdyho enginu a spolecny stereofonni vystup) o ktery ti asi jde. Myslim, ze v namualu je to i docela hezky a jasne nakresleny.
| Přílohy: |

mx-200routing.jpg [ 41.58 KiB | Zobrazeno 532 krát ]
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
KamilV
|
Napsal: čtv 25. srp 2011 9:55:50 |
|
Registrován: pon 30. lis 2009 14:10:24 Příspěvky: 503 Bydliště: Olomouc
|
|
Na tohle bys musel mít ty Lexiconny 2, každý v režimu cascade.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Návštěvník
|
Napsal: stř 26. říj 2011 21:26:39 |
|
|
|
|
Dobry den,jsem amater,rozumim tomu ze do lexikon mx200 muzu zapojit 2 mikrofony a nastavit u kazdeho jiny efekt???
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Frenk
|
Napsal: stř 26. říj 2011 22:42:01 |
|
 |
| Uživatel |
 |
Registrován: stř 27. srp 2008 12:14:05 Příspěvky: 581 Bydliště: Opava
|
|
Myslim že do MX200 nelze zapojit přímo mikrofony - nemá na to preampy.
_________________ LinuxBox.cz
|
|
| Nahoru |
|
 |