Soundcraft Si Impact

janek
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 549
Registrován: čtv 18. zář 2008 13:40:53
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Soundcraft Si Impact

Příspěvekod janek » ned 07. kvě 2017 17:42:04

Fx su mastre pre auxy ktore idu do efeku, st su navraty z efektov.



Allen Heath SQ
Reklama
 

Draaca
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 03. kvě 2012 10:44:50

Re: Soundcraft Si Impact

Příspěvekod Draaca » čtv 11. kvě 2017 13:42:01

V zásadě žádný, jde stále o čtyři stejné stereovstupy, jen návraty z interních Lexiconů svítí modře a pokud na daný stereo vstup napatchuješ jakýkoli jiný digitální vstup, pak svítí fialově.



Uživatelský avatar
blaha
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 3432
Registrován: úte 30. pro 2008 18:13:14
Bydliště: cca 10km od Jaroměře
Kontaktovat uživatele:

Re: Soundcraft Si Impact

Příspěvekod blaha » pon 10. črc 2017 22:43:35

Už jste někdo zkoušel firmware v2.0, který mimo jiné rozšiřuje pult na 80 kanálů.


Zdeněk "Bláha" Blahovec, divadlo Jaroměř, občas zvučení na sebe mimo divadlo, občas nějaký ten prodej i instalace techniky

maserko
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 4
Registrován: stř 12. črc 2017 23:29:34

Re: Soundcraft Si Impact

Příspěvekod maserko » stř 12. črc 2017 23:32:39

Ano, 64 fyzickych vstupov, 8 stereo ( 4 stereo, 4 FX ) ... v piatok stym idem na akciu ... tak som zvedavy sam, ako to pojde ... :)



Uživatelský avatar
blaha
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 3432
Registrován: úte 30. pro 2008 18:13:14
Bydliště: cca 10km od Jaroměře
Kontaktovat uživatele:

Re: Soundcraft Si Impact

Příspěvekod blaha » čtv 13. črc 2017 8:07:55

Jak to navenek proběhlo, co presety, co ViSi, akorát offline editor by snad ještě nemel bejt kompatibilní.


Zdeněk "Bláha" Blahovec, divadlo Jaroměř, občas zvučení na sebe mimo divadlo, občas nějaký ten prodej i instalace techniky

maserko
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 4
Registrován: stř 12. črc 2017 23:29:34

Re: Soundcraft Si Impact

Příspěvekod maserko » sob 15. črc 2017 21:50:45

Visi funguje bez problemov, akurat listovanie do 64 je zdlhave :) predsa 8 kanalov na plochu :) ... Ano offline zatial nejde ... A vsetko som si nahadzoval na novo, kedze som skusal mat pripojene 2 stageboxy ( Vi a Mini 32 ) ... cez Vi som riesil PA a auxy a na Mini som "akoze posielal" matrix ...druhy som mal pripojeny len na skusku ... Podstatou bolo, ze to nemrzlo, z coho som mal obavy ... Cize velka pomoc tymto novym 2.0 softikom ... Uprgrade prebehol klasicky, bez zdrzania ci nejakych problemov ... Presety som neukladal, kedze sa menilo vsetko ... Ale za 30min som si to napatchoval uz do noveho co potrebujem a vsetko slo ... velkou vyhodou je naozaj to, ze na podiu vyuzijem full 32 a pri sebe si este napojim co potrebujem ... respektive 2stagebox ked by bolo 32 naozaj malo :) cize smelo upgrade ;)



exxxi
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 817
Registrován: sob 29. led 2011 1:35:00
Kontaktovat uživatele:

Re: Soundcraft Si Impact

Příspěvekod exxxi » ned 16. črc 2017 22:18:40

Neumi iPad Pro 16 kanalu na obrazovku?


Morfeus.net | http://www.bandzone.cz/tractus
SiEx3, DL1608, KW153, SB18 etc.

maserko
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 4
Registrován: stř 12. črc 2017 23:29:34

Re: Soundcraft Si Impact

Příspěvekod maserko » pon 17. črc 2017 22:05:18

Mam iPad mini ... Mne ukazuje len 8 ... Resp. Ak si dam nadhlad ( vsetky in/out ) viem sa prepnut dotykom na vybranych 8 ...



Uživatelský avatar
blaha
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 3432
Registrován: úte 30. pro 2008 18:13:14
Bydliště: cca 10km od Jaroměře
Kontaktovat uživatele:

Re: Soundcraft Si Impact

Příspěvekod blaha » ned 20. srp 2017 18:15:14

Tak včera jsem se setkal po upgradu pultu na 80ch s prvním problémem, nebo abych byl přesný s ViSi. Za prvé mi nešla aktualizovat, musel jsem ji odinstalovat a znova nainstalovat novější verzi. Včera jsem asi vlastně poprvé použil vzdálené ovládání přes tablet, v podstatě po prvním zapnutí pultu jede vše jak má spáruje se a vše funguje, jenže po chvilce se objeví na ViSi indikace plného vybuzení kanálů i kompresorů, ovládání dál funguje správně, jen vlastně není vidět co kde a na kolik hraje, takže trochu blbý.
Je to čerstvý, takže nemám ještě vysledovaný v kterém okamžiku k tomu dojde, ale nepomáhá ani reset ViSi, ani restart tabletu, asi bych musel restartovat pult a to nebylo kdy, protože na HH kempu plynule prochází jeden DJ za druhým.


Zdeněk "Bláha" Blahovec, divadlo Jaroměř, občas zvučení na sebe mimo divadlo, občas nějaký ten prodej i instalace techniky

maserko
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 4
Registrován: stř 12. črc 2017 23:29:34

Re: Soundcraft Si Impact

Příspěvekod maserko » čtv 21. zář 2017 15:40:23

Potvrdzujem ... Dnes mi to urobilo tiez ... Takze tablet na bok, priposluch do rezie a ides ... Pult inak siel bez problemov, len appka ...



Uživatelský avatar
blaha
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 3432
Registrován: úte 30. pro 2008 18:13:14
Bydliště: cca 10km od Jaroměře
Kontaktovat uživatele:

Re: Soundcraft Si Impact

Příspěvekod blaha » čtv 21. zář 2017 18:40:26

Mě se to většinou stalo, když se hrabu v monitorech, ale stále problém přetrvává. Nejspíš opravdu chyba v appce.


Zdeněk "Bláha" Blahovec, divadlo Jaroměř, občas zvučení na sebe mimo divadlo, občas nějaký ten prodej i instalace techniky

JanoL
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 7
Registrován: pát 04. lis 2016 22:48:37

Re: Soundcraft Si Impact

Příspěvekod JanoL » stř 06. pro 2017 22:41:48

Zdravím Páni, chcel by som si do budúcna kúpiť tento pult, a čítal som že dá sa rozšíriť na viac výstupov. Na mixpulte ich je 14. Keďže na každý jeden výstup je priradené tlačítko mix 1 - mix 14, ako je to potom riešené keď je tam viac ako 14 výstupov ?
Ďakujem.



janek
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 549
Registrován: čtv 18. zář 2008 13:40:53
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Soundcraft Si Impact

Příspěvekod janek » stř 06. pro 2017 23:07:29

SI Impact:
- fyzicke vystupy/konektory: 16 XLR (analog) + 2 AES (digital) ak ti je to malo, musis pouzit slot
- zbernice: 31: 14 mix (z toho 6 moze byt stereo) + 4 mono alebo stereo matrix + LR + mono

na vystup mozes priradit akukolvek zbernicu (15 16 su asi fixovane na master LR), alebo direct out z kanalu alebo inserty
kazdy vystup mozes patchovat na dva konektory ak treba (split; prip. lokalny vystup + stagerack).

Dalsie fyzicke vstupy a vystupy ziskas ked pripojis stagebox.



Uživatelský avatar
blaha
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 3432
Registrován: úte 30. pro 2008 18:13:14
Bydliště: cca 10km od Jaroměře
Kontaktovat uživatele:

Re: Soundcraft Si Impact

Příspěvekod blaha » stř 06. pro 2017 23:16:31

Ne mix se dá aktualizací firmwaru rozšířit ze 40 na 80 vstupních sběrnic (64 s preampy, 8 stereo pro returny z efektů a z USB karty).
Výstupních konektorů na pultu je fyzicky 16 + 1 2ch digitální AES, dalších až 32 výstupů je přes USB kartu, na SB je pak 8 fyzických analogových výstupů a 4 2ch digitální AES.
Výstupy z jednotlivých sběrnic si můžeš libovolně naroutovat k fyzickým výstupům, většinou jde na dva (pokud je stereo tak na dva páry).
Tato konektiva povětšinou stačí, jediný, kde by mohlo chybět je pro záznam do stop a na to tam je právě USB karta s 32 výstupy přímo do DAW.

U digitálního pultu tohoto typu je třeba rozlišit sběrnice a fyzické výstupy, nejsou s nima pevně spjaty. Pokud chceš propojit něco konkrétního, zeptej se přímo.

Mimochodem k problému zamrzání indikace vybuzení kanálů na tabletu po aktualizaci firmwaru na 2.0. Zkoušeli jsme nějaká řešení typu zrušit a znovu propojit HiQnet s restartem pultu, atp., to nefungovalo. Mezi tím se mi ale asi 2x aktualizoval iOS z verze 10.něco na 11.1něco, na posledních pár akcích jsem měl zkusmo tablet vedle pultu zapnutý a OK, dokonce jsem si dovolil jednu menší asi 2 hodinovou akci (3 bezdráty, noťas, projekce, efekt, 1x odposlech), kde nebylo na místě se mačkat do sálu s pultem odmíchat na tabletu. Pravda pro zálohu byl vzadu kolega, kterej pouštěl podklady a projekci a seděl u pultu, takže v případě potřeby by mohl zasáhnout. Ale nebylo to třeba vše proběhlo dobře. Dokonce jsme si při tý akci dovolili takovou vychytávku, že aby se nemusel natahovat za sebe pro nastavení odposlechů, měl na svým iPadu spuštěnou taky ViSi remote a korigoval si odposlechy na svým tabletu, bez výpadku. Nechci to zakřiknout, ale asi to funguje a byla chyba někde v komunikaci na straně iOS.

EDIT: 15 a 16 fixované nejsou, lze přiřadit jakoukoliv sběrnici


Zdeněk "Bláha" Blahovec, divadlo Jaroměř, občas zvučení na sebe mimo divadlo, občas nějaký ten prodej i instalace techniky


Zpět na “Soundcraft”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: blaha, Havlis a 2 hosti