ZVUKAŘINA.CZ

Česko-slovenský server zvukařů
text Reklama
Právě je úte 22. kvě 2012 14:10:33 FacebookTwitter

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Allen Heath zed - vadná série?!
PříspěvekNapsal: pon 09. čer 2008 15:46:02 
Uživatel
Uživatel

Mám objednaný u AUDIOTEKU ZED428.Dnes mi volal kolega,ať to zruším,že série ZED je zmršená, prodal 3 tyhle pulty a všechny se mu vrátily k reklamaci! Nevíte o tom někdo něco bližšího?

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 09. čer 2008 19:34:25 
Uživatel
Uživatel

Tak o tom by ti asi nejvic meli rict v Prodance ne ? A mimochodem, co rikal kolega ze na nich bylo spatne ?

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 09. čer 2008 23:01:37 
Uživatel
Uživatel

Nedaří se mi dohledat příspěvek, kde na Prodance psali, že první kusy ZEDů mají nějakou vadu z výroby, tuším že v napájecím zdroji. Upozornili výrobce, aby sjednal nápravu a prozatím obratem opravují postižené ZEDy v servisu. Audiotek stejně bere ZEDy od nich pokud vím a možná by bylo možné obrátit se na jejich servis přímo.

Zde je výběr z knference:

Michael.b.j 29.03.2008 08:56:29

to Prodanceservis: ZED funguje perfektně. Díky za páteční exprení opravu!

Michael.b.j 26.03.2008 19:29:38

Tak od vánoc používám ZED-436. Jenže! Už asi 10 hraní pozoruju, že vzniká ve zvuku bručení a bzučení. Dokonce se objevilo i to, že když zesílím gain na kterémkoliv kanálu na půla víc, tak jednak bruční naroste, ale dokonce, když jde nějaký signát , tak ho to začne zkreslovat.Nejřív jsem si myslel,že to dědá některý z mých procesorů, ale když jsem je všechny odpojil, tak problém přetrvával. Netušíte, čím to může být? Je to na reklamaci?

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 09. čer 2008 23:05:36 
Uživatel
Uživatel

S nákupem ZEDa (stejně jako každého jiného fungl nového výrobku) bych asi počkal, až se vychytají dětské nemoci. Je totiž docela blbý, když se v půlce kšeftu odporoučí pult kvůli triviální závadě na zdroji. Netvrdím, že se to musí stát, ale může...

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 09. čer 2008 23:21:20 
Uživatel
Uživatel

Vypadá to, že ZEDa ušili horkou jehlou a bude asi potřeba počkat na vychytávky. Proto vždy doporučuju přišetřit a jít rovnou do vyšších řad, podle účelu použití a potřebné kapacity buď rackový Wizard nebo klasický GL2400. Je-li málo peněz postačí třeba i řada PA,

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 10. čer 2008 9:58:25 
Uživatel
Uživatel

Pro informace jednoznačně do Prodance

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 10. čer 2008 19:50:19 
Uživatel
Uživatel

Tak jsem volal do Prodance a bylo mi řečeno,že u prvních kusů chyběly na šavlích blokovací kondy na vstupech.Po dohodě s výrobcem je doplnili a další várky jsou už v pořádku.Je tu někdo, kdo má tenhle pult ?

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 11. čer 2008 10:23:46 
Uživatel
Uživatel

Je to tak, prvni pulty skutecne meli vyse zminenou vadu. Na nekterych se obcas objevi i zkrouceni sasi, protoze nemaji jako GL rady vyztuhu, proto se doporucuje je vozit v kejsech, ne jen v papirove krabici a pult vyndavat a zandavat z a do krabice. Mel jsem tu cest s Prodance nakej cas spolupracovat, takze to vim vlastne z prvniho zdroje :)

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 11. čer 2008 21:20:33 
Uživatel
Uživatel

Tak nevím , co si vybrat , jestli Soundcraft LX7ii24ch prověřenej ale koncepčně starej a chudě vybavenej , nebo tohle nový neprověřený dobře vybavený ZEDko?!

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12. čer 2008 23:11:55 
Uživatel
Uživatel

Zdravím,uvažuji o kupu nového pultu,můj starý Soundcraft pomalu záčíná žít vlastním životem a je doba koupit něco nového,ale co?
V mé úvaze koupit ZED-436(po tom co tady čtu)je jistý stín pochybností,jako další varianty jsem nalezl Soundcraft G4(8 AUX !!!)nebo Live 8.Možná by byla i možnost jetého pultu lepších řad za podobné peníze.Nemáte někdo něco na prodej hodně dobrého za málo peněz?

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12. čer 2008 23:18:47 
Uživatel
Uživatel

Stále je nutné brát do úvahy fakt, že ZED je levný pult, entry-level profi třídy od Allen&Heath. Bude mít své mouchy, stejně tak jako každý jiný podobně levný pult od jiného výrobce. Pokud Ti vyhovuje o malinko lepší výbava u ZEDa (má navíc myslím jen "něco jako" matrix a USB výstup), běž do něj, věřím tomu, že novější série už budou vychytanější. Hrát budou ty pulty oba asi přibližně stejně (s LX7ii jsem jednu malou akcičku dělal, ZEDa zatím znám jen z prospektů, takže ruku do ohně za to nedám).

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12. čer 2008 23:31:16 
Uživatel
Uživatel

Uvítal bych postřehy z praxe ,LX7 mě moc nebere,radši tu G4,na Soundcraftu
co mám, můžu dříví štípat ,červenou blikat a pořád to hraje,jen už je to děda

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12. čer 2008 23:41:00 
Uživatel
Uživatel

Jako další mě napadl Crest(moc dobrý)ale moc drahý

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Zed
PříspěvekNapsal: pát 13. čer 2008 23:44:51 
Uživatel
Uživatel

Taky jsem tady nedavno resil jestli zed436 nebo GL2400 nakonec jsem se rozhodl pro GLko .. to co jste tady resili jsme prave resili na foru prodance i ve firme. Ten problem s tim kroucenim tam je opravdu a proto jsem ho asi nevolil, nemluve o tom, ze je to nizsi serie nez GL. A ta 2400 stoji o 5tis. vic a myslim, ze jestli 50tis nebo 55tis uz nehraje takovou roli. Samozrejme se tu najdou odpurci GL, ale jelikoz ZEDa jeste moc lidi nema, tak odpurcu bude asi malo. Si myslim, ze to GL hreje dost slusne,, kazdy mix ma svoje ... :-)

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zed
PříspěvekNapsal: čtv 23. říj 2008 9:09:54 
Uživatel
Uživatel

Jiriczek píše:
Taky jsem tady nedavno resil jestli zed436 nebo GL2400 nakonec jsem se rozhodl pro GLko .. to co jste tady resili jsme prave resili na foru prodance i ve firme. Ten problem s tim kroucenim tam je opravdu a proto jsem ho asi nevolil, nemluve o tom, ze je to nizsi serie nez GL. A ta 2400 stoji o 5tis. vic a myslim, ze jestli 50tis nebo 55tis uz nehraje takovou roli. Samozrejme se tu najdou odpurci GL, ale jelikoz ZEDa jeste moc lidi nema, tak odpurcu bude asi malo. Si myslim, ze to GL hreje dost slusne,, kazdy mix ma svoje ... :-)

Máš GL2400? Jak jsi s ním spokojený? Právě uvažujeme o koupi nového pultu a váhám jestli AH nebo Soundcraft a pak mě ještě zaujal nový MAckie ONYX 24.4...

A nebo jsem ještě zahlídl digitální TT24 od Mackie, ale to už je jiná cenová hladina...i když zase už neřešíš výbavu do racku...

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]