|
Právě je úte 22. kvě 2012 14:23:12

|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
chatra
|
Napsal: pon 16. srp 2010 11:22:23 |
|
|
|
Používáte někdo zvukovku v A&H ZED jak na přehrávání/nahrávání případně na efekty? Docela mě zaujala možnost používat pluginy, nicméně neměl jsem zatím čas to vytkoušet. Notebook má dnes u mixu každý, tak bych ho rád využil. Navíc by to mělo řešit problém s rušením ze zdroje ntb, "kvalitu" zvukovky většiny booků a věčné problémy s 3,5mm TRS při pouštění diskotačky v pauzách. Předem díky za postřehy!
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Elkon2
|
Napsal: pon 23. srp 2010 10:41:15 |
|
 |
| Uživatel |
 |
Registrován: sob 28. lis 2009 9:31:28 Příspěvky: 52 Bydliště: Čermná nad Orlicí
|
|
Používám tuto zvukovku též, jen ne pro efektování protože je problém s registrací Sonar LE. Pluginy v něm začnou fungovat až po Registraci programu. Bez registrace funguje v stejně jako třeba obyčejné audacity které je navíc v češrině. Co se rušení týče, tak pokud jsou síťové rozvody provedeny jak mají být zdroj noťasu neruší ani při "analogovém" pripojení, ale to by bylo na dlouhé rozepisování a myslím že tady na fóru toho o této záležitosti najdeš dost. Jinak při nevhodném nebo nesprávném provedení síťovýc rozvodů to ruší i "přez USB"
_________________ R. Král... příznivec zvukové techniky
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Hugo
|
Napsal: úte 24. srp 2010 15:19:10 |
|
Registrován: pát 08. srp 2008 20:38:56 Příspěvky: 61 Bydliště: Na břehu řeky Sázavy
|
|
Pokukuju po ZED-420 do KD tak mě tohle téma zajímá. V čem je problém s registrací Sonaru? Má někdo zkušenost s použitím efektových pluginů přes USB jako efektového procecesoru. A co latence při nahrávání do více stop?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Hugo
|
Napsal: úte 24. srp 2010 19:07:55 |
|
Registrován: pát 08. srp 2008 20:38:56 Příspěvky: 61 Bydliště: Na břehu řeky Sázavy
|
|
Tak jsem to trochu zamotal. Přes USB se do PC dají nahrávat jen dvě stopy. Tím vícestopým nahráváním jsem vlastně myslel nahrávání po jednotlivých stopách. A tam už se latence může projevit, stejně jako při použití programu VST Host a proto by mě zajímala zkušenost vlastníků tohoto pultu, zda doporučované ovladače ASIO4ALL na to stačí a zda to někdo zkoušel. Když mi uvolní víc peněz než jen na pult tak bych k němu koupil i samostatný efektový procesor, jinak budeme muset nějaký čas překlepat bez něj nebo rozchodit ten " FX - USB loop" z PC.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|