|
Právě je úte 22. kvě 2012 14:33:23

|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
mayk_man
|
Napsal: sob 18. bře 2006 19:33:57 |
|
 |
| Uživatel |
 |
Registrován: pát 03. úno 2006 17:02:03 Příspěvky: 60 Bydliště: Praha
|
Lukaso píše: Pro studiovou práci, zajímavé články. http://rstudio.info/
no o mixpultu Behringer DDX3216 (co pouziva R-audio - rstudio.cz) jsem slysel uz hodne, ale nikdy to nebylo v dobrym. asi proto ze to je behringer.
i kdyz je to digital tak tomu vzdycky praskalo ve fejdrech!!!
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jirka
|
Napsal: čtv 23. bře 2006 0:23:53 |
|
|
|
|
Problém čínských výrobků je v tom, že mají špatnou spolehlivost a životnost. DDX používáme kvůli jeho vynikajícímu poměru výkon/cena. Zvukově je kvalitativně srovnatelný třeba s Yamahou 01V-2496 (DDX je pouze 2448), převodníky jsou vynikající, ovládání je logické a předstihuje Yamahu. Behringer to obšlahl od Yamahy se vším všudy a ještě něco přidal k dobru.
Problém je pouze v nekvalitním zpracování hardwaru - jednou nefungoval motorek faderu, jednou odešel zdroj, jednou ventilátor, špatně zastrčený šváb v desce, atd.
Ale pro mě je výhodnější občas investovat nějakou tu stokorunu nebo tisícovku do drobné opravy, než investovat do podobného (rychle morálně stárnoucího) zařízení kolem 100 až 300 tisíc, když DDX dnes stojí přes 20. Myslíte, že stihnete těch min. 80 tisíc rozdílu vydělat tak rychle, než budete chtít koupit něco "lepšího"? Kdo uvažuje ekonomicky, nebude se stydět pracovat na Behringeru. Pro mě je podstatný zvuk, a ten je u DDX na úrovni Yamahy (i dražších strojů jako Ramsa a pod.)
Jirka, R-AUDIO
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|