|
Právě je úte 22. kvě 2012 14:40:13

|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
|
safa
|
Napsal: pon 21. črc 2008 14:20:40 |
|
Registrován: pon 26. pro 2005 2:28:29 Příspěvky: 2317 Bydliště: Praha, matka mest a vesnic
|
Ten pult je tak normalka, za malo penez docela dobre vybavenej pult se zakladnima efektama. Ty DSPckovy bedynky jsou hodne fajn, ovsem s metalem na nich nemam zkusenost. Nicmene zatim se nam zadne DSPckove bedny (ani plastove ani drevene) k reklamaci nevratily takze bych tusil ze dobry  . Jen ... mozna zkus zvazit 15tky (B1520DSP) ... na tuhle muziku.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jakub
|
Napsal: stř 25. bře 2009 13:34:16 |
|
|
Ja mel kdysi SL2442FX-PRO a ted mam starou MX3282A. Rozdil je snad jen v odolnosti. Po roce pouzivani na SL treti XLR vstup zacal pri zapojovani zahadne chrastit, nektere potenciometry sly vic ztuha nez jine. Efekty ale fungovaly normalne, jinak vse fungovalo tak jak melo. Nerekl bych, ze to byl spatnej pult. Jen pro me pak uz moc malej  Ale proste normalne chodil. Oproti tomu MX je poctiva klasika. Vsechno chodi i po X letech provozu, nic nechrasti, vsechna tlacitka jsou ok. Je pravda, ze nez koupit novou SL za 13, tak za ty penize, i levneji, koupis MX. Zrovna ten svuj prodavam, vcetne kejsu  Napis SZ mas-li zajem 
_________________ Jakub ...ze zvuku ohluchnete a ze světel oslepnete... )
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
safa
|
Napsal: čtv 07. kvě 2009 15:38:37 |
|
Registrován: pon 26. pro 2005 2:28:29 Příspěvky: 2317 Bydliště: Praha, matka mest a vesnic
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Medvěd
|
Napsal: stř 20. kvě 2009 8:17:26 |
|
|
|
S třetí šavlí mám taky problémy. Po rozebrání jsem zjistil že je tam více desek spojených takovými fórovými konektory. Stačilo rozhýbat a pult šel. Ovšem po půl roce je to zpátky  a těch šroubků je tam... Jinak co se šumu týká to není tak zlý. Spíš je problém s přeslechy. Mezi kanály a do sběrnic.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
johnny86
|
Napsal: stř 08. zář 2010 20:16:11 |
|
|
|
|
Zdravím, také se s Vámi podělím o zkušenosti s SL-2442 FX PRO. Koupil jsem ho v e-shopu jako opravovaný (opravovaná efektová jednotka) - asi jsem měl smůlu na konkrétní kus. Dali mi na něj pouze půlroční záruku a po 8 měsících efektová jednotka opět odešla. Po pár týdnech se k ní přidaly i vstupy 5 a 6. Asi moc elektroniky = víc věcí které můžou odejít. jINAK HRÁL PĚKNĚ. Teď kupuji MX a podle příspěvků výše se mi potvrdilo že asi dělám dobře.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Tom3
|
Napsal: úte 15. bře 2011 12:34:59 |
|
|
|
|
Zdravím, vyskytl se mi u SL2442FX-PRO menší problém, tlačítko Stand by (Mute all Channels) je poněkud vyhrkané, a při jakémkoliv kontaktu začne s chrčením mutovat celý mix, na minulé zkoušce dokonce začalo nějak blbnout mute u jednoho kanálu, vše jde napravit poklepáním prstem vedle onoho tlačítka, jenom si nedokážu představit co by se stalo, kdyby se to mělo pravidělně stávat na akcích. Mix už je krapet starší, nemáte někdo nějakou radu? Stačí vyčistit nebo to radši předat někomu kdo má nějaké odbornější znalosti?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
havran
|
Napsal: stř 16. bře 2011 11:39:52 |
|
|
|
|
Měl jsem jeden z prvních a můžu říct, že pro nenáročné aplikace stačil. Provozoval jsem ho asi tři roky a po mechanické stránce nebyl problém. Co mi vadilo byly hodně necitlivý korekce a takový trochu zahuhňaný zvuk. Do zkušebny asi dobrý, na live bych ho už asi nebral.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
sledge
|
Napsal: čtv 17. bře 2011 1:13:47 |
|
 |
| Uživatel |
 |
|
|
Diava je údajně cesta do pekel.
Ad fórové konektory (bílé na černých kabelech, nikoliv šedivé "kšandy") - na mixech jsem za 4 roky musel přeletovávat asi 3-5 kusů, jinak chodí a drží, obdobné se používají všude možně.
Ad tlačítka - v nouzi pomůže okamžitě promačkání, v nejbližší možné době pak vhodné vyčištění přípravkem...
_________________ 1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, podpora: www.audiopro.cz 2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
majo
|
Napsal: ned 02. říj 2011 17:25:29 |
|
|
|
|
mate niekto SK ,alebo CZ manual na SL2442FX-PRO ? Dakujem...
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|