|
Právě je úte 22. kvě 2012 14:53:06

|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
|
honza_s
|
Napsal: pon 12. led 2009 11:26:55 |
|
Registrován: stř 28. kvě 2008 9:46:19 Příspěvky: 119 Bydliště: Trutnov
|
|
O jednom tomhle krámu vím, sice by asi nebyl na prodej, ale zapojení konektoru nebo klidně i náčrt zapojení celého zdroje mohu večer dodat. Kdysi dávno jsem shodou okolností někomu zdroj k MX8000 vyráběl, není to nic složitého, jsou tam tři napájecí napětí, myslím, že bych ještě našel toroidní trafo, které jsem k tomu nechal navíjet (měly se původně dělat dva kusy, z druhého pak sešlo). Pokud máš zájem, napiš mi do SZ.
_________________ The best sound comes from one source...
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
safa
|
Napsal: ned 17. črc 2011 13:44:35 |
|
Registrován: pon 26. pro 2005 2:28:29 Příspěvky: 2317 Bydliště: Praha, matka mest a vesnic
|
pitrisek.dc píše: Nevíte někdo o nějakém opraváři který by byl schopnej opravit tenhle mix? Nefunguje mi tam pár vstupů. Jinak je pro moje učely dostačující tak ho nechci dávat pryč. ... vime, obrat se na odborny servis Audiopro ( http://www.audiopro.cz/kontakty/). Pokud tam neni naval zarucnich oprav (coz pokud vim ted neni) tak se ti na pultik panove urcite podivaji.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
exxxi
|
Napsal: ned 17. črc 2011 14:55:00 |
|
 |
| Uživatel |
 |
|
|
Zdroj k mixu behringer byl minuly tyden na aukru, ale typ uz si nepamatuju. Snad pomuze google.
_________________ BlackbirdsBand.cz , Tractus Metallifer
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|