ralf píše:
cd přehrávač mám přímo do cd in a mix do zesilovace a nic.když zesílím hlavní šavle na max tak trošku neco málo leze
nepodarilo sa mi najst slusny obrazok toho pultu, ale z toho co som nasiel, jedina vec co by mohla byt CD IN je 2TK in/TAPE IN/ cinche.
tam sa pise ze sa to da priradit bud do main mixu alebo do monitora/sluchatiek.
ak je to tak (CD IN=2TK IN=cinche vpravo hore) najdi skupinu tlacitiek ktore maju napisane 2TK IN a malo by tam byt tlacitko MIX a tlacitka MON/PHONES alebo tak nejak. alternativne ak pouzivas cinche, tak si zozen redukciu na jack, a daj to bud do nejakeho stereo kanalu, alebo do 2 mono kanalov, kde jednemu das panoranomu dolava a druhemu doprava, na oboch zatlacis dole pri sabli(=posuvny potenciometer) tlacitko MIX.
ak to davas niekde inde, pripadne sa ti s tym dlhsie nepodari pohnut, najlepsie urobis ked sa zaregistrujes, napises odkial si, a skusis niekoho z okolia ukecat nech sa dojde na to pozriet a hlavne ti vysvetli co a ako funguje. Alebo skus skocit niekde kde by niekto taky mohol byt - kulturaky, kluby, koncerty, kostoly,... Medzitym si popozeraj po nete je milion uvodov do mixpultov a zvucenia, nastuduj, vyskusaj a mozno sa ti nakoniec aj podari vyriesit tento problem. Pripadne si kup knizku Vaclav Vlachy: Praxe zvukove techniky ta urcite neuskodi.