|
Právě je úte 22. kvě 2012 15:12:16

|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
safa
|
Napsal: pon 16. srp 2010 17:47:43 |
|
Registrován: pon 26. pro 2005 2:28:29 Příspěvky: 2317 Bydliště: Praha, matka mest a vesnic
|
|
Ses si jistej ze je to uvnitr pultu kdyz na to ma vliv delka pripojeneho kabelu ? Nemuze se indukovat do kabelu neco ze vzduchu ? Nam se delo piskani do kabelu kdyz jsme meli studio pod vysilacem Cukrak ... coz je nejakej vykon (tradovalo se ze mezi bratem bodnutym do zeme a dvoumetrovym vytazenym do vzduchu se rozsviti zarovka - nezkousel jsem). Pomohl az dvojite stineny kabel Gotham GAC-2.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Petr
|
Napsal: pon 16. srp 2010 19:20:27 |
|
|
|
|
Já měl TT24 asi 3 roky , fungoval bezchybně,nic takového jako pískání jsem nezpozoroval.Pult jsem prodal k Holýšovu, tak doufám,že to není on:-). Jinak tato závada,kromě jiných , se projevovala u TT24 koupených u Thomana za poloviční cenu.Mimochodem k výrobním číslům na těchto pultech se Mackie nijak nehlásilo:-).
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
xb
|
Napsal: pon 16. srp 2010 20:20:37 |
|
 |
| Uživatel |
 |
Registrován: čtv 03. dub 2008 2:15:36 Příspěvky: 178 Bydliště: uherske hradiste
|
safa píše: Ses si jistej ze je to uvnitr pultu kdyz na to ma vliv delka pripojeneho kabelu ? Nemuze se indukovat do kabelu neco ze vzduchu ? Nam se delo piskani do kabelu kdyz jsme meli studio pod vysilacem Cukrak ... Delaji mi to asi jenom dva vstupy a dela to (sice ne tak vyrazne) i u metroveho kabelu pichleho primo do pultu. Kdyz jsem zkousel nesymetrickou lajnu z bezdratu, tak to byla jeste vetsi havarie. Navic se zavada projevila az postupem casu. Petr píše: Já měl TT24 asi 3 roky , fungoval bezchybně,nic takového jako pískání jsem nezpozoroval.Pult jsem prodal k Holýšovu, tak doufám,že to není on:-). Jinak tato závada,kromě jiných , se projevovala u TT24 koupených u Thomana za poloviční cenu.Mimochodem k výrobním číslům na těchto pultech se Mackie nijak nehlásilo:-). Ja ho mam asi 4 roky, nastesti z Prodance. Nepocitam-li vadny sitovy vypinac tak je docela ok, ale posledni pulrok me to piskani fakt irituje a nevim co s tim. Vzhledem k tomu ze je pult uz davno po zaruce si ani nedovedu predstavit kolik by stala oprava, pokud by ji v servisu Prodance vubec byli ochotni provest. DS3232 by asi ten problem vyresilo, ale bylo by to akorat dalsi zajizdeni do slepe ulicky.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
safa
|
Napsal: úte 17. srp 2010 13:25:07 |
|
Registrován: pon 26. pro 2005 2:28:29 Příspěvky: 2317 Bydliště: Praha, matka mest a vesnic
|
Citace: pult uz davno po zaruce si ani nedovedu predstavit kolik by stala oprava, ... tak se zkus optat ne ? Citace: pokud by ji v servisu Prodance vubec byli ochotni provest. ... coze? Jak " pokud by byli ochotni" ? Jsou reprezentant znacky MACKIE v tyhle zemi tak to je prece jejich povinnost, obzvlast kdyz byl pult koupenej u nich. My bereme do opravy DDXka i nekolik let po zaruce.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Damak
|
Napsal: úte 17. srp 2010 22:49:56 |
|
|
|
|
Mě se nějaký pískání taky ozývá ale doteď jsem to připisoval záložním požárním zdrojům v kulturáku, kde zvučím. Jinak se mi to projevuje především na kondezátorovejch mikrofonech a nejvíc na akg451 což mě fakt s..e
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
safa
|
Napsal: stř 18. srp 2010 23:54:42 |
|
|
xb píše: No kdybys Safo videl co za caviky delali kvuli oprave sitoveho vypinace. Prej si mam koupit prodluzku s vypinacem kdyz ten na pultu nefunguje ... to urcite mysleli jako vtip. Neverim ze by si tak slusna firma neco podobneho k zakaznikovi dovolila... Citace: Jinak se mi to projevuje především na kondezátorovejch mikrofonech a nejvíc na akg451 což mě fakt s..e ... dela to i kdyz vypnes phantom ? Co treba zkusit dotaz na podporu primo u Mackie kdyz to jinak nejde ?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
sledge
|
Napsal: čtv 09. zář 2010 22:12:54 |
|
 |
| Uživatel |
 |
|
|
nemusí to fungovat, ale zkusil bych nacvaknout na kabel ferit (u konektoru do mixáku). Pokud je to demodulace z VF, mohlo by to pomoci. Na pár kHz je to ale příliš malá indukčnost.
_________________ 1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, podpora: www.audiopro.cz 2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Zdeněk Prodance
|
Napsal: pon 18. dub 2011 11:58:22 |
|
|
|
Mám tady jeden kousek na servisu rozkuchaný ( čekám na objednané enkodéry) až to složím tak se na to "pískání" podívám a jestli to na tomhle kousku objevím , zkusím to diagnostikovat a najít řešení-pokud to půjde. Co se týče "vyfakování" zákazníka s opravou vypínače, tak jsem to byl já a zákazníka jsem nevyfakoval, ale upozornil jsem ho, že oprava nebude rychle, bo jsme v tu chvíli nestíhali ( už zase nestíháme) a poradil jsem mu ať si tam zatím dá prodlužku s vypínačem a za pár mšsíců se ozve, že bude volněji a my mu to opravíme (což se taky jestli se nepletu stalo)
_________________ Prodance, http://www.prodance.cz
|
|
| Nahoru |
|
 |