|
Právě je úte 22. kvě 2012 15:27:59

|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
|
pavel2
|
Napsal: ned 07. čer 2009 17:42:49 |
|
Registrován: úte 24. črc 2007 12:44:06 Příspěvky: 953 Bydliště: Kralupy nad Vltavou
|
to Gustav: Bingo ! Sushi je školák a M12 k němu krásně pasuje 
_________________ Všechno je jinak Neprodávám, ani nedýluju
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
suhsi
|
Napsal: pon 08. čer 2009 15:11:30 |
|
 |
| Uživatel |
 |
|
Gustav píše: Tak jestli máš na mysli SOUNDCRAFT 12.2 Spirit , možná je to předchůdce M12=tak ho mám už 15 let v akcích a bez závad , jen je mi už DOST malej (dětskej) Zvukař Gustav možná je ale mě vyhovuje ... no a dětskej je no ale dá se snim slušně pracovat.... zvučil jsem sním Vibrathor a stačilo to .... ještě k tomu byl slušnej zvuk 
Naposledy upravil suhsi dne úte 09. čer 2009 22:21:04, celkově upraveno 1
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
pavel2
|
Napsal: pon 08. čer 2009 16:13:27 |
|
Registrován: úte 24. črc 2007 12:44:06 Příspěvky: 953 Bydliště: Kralupy nad Vltavou
|
Klid suhsi, nikdo to špatně nemyslel 
_________________ Všechno je jinak Neprodávám, ani nedýluju
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
jirkaaa
|
Napsal: pon 08. čer 2009 16:56:57 |
|
Registrován: sob 26. srp 2006 23:09:46 Příspěvky: 165 Bydliště: Pardubicko
|
suhsi píše: Chtěl bych se zeptat jaký mate názor na tentu pultík ..... sám ho používám a sem sním docela spokojen. No proč ne?Narozdíl od jiných je to prostě dostačující stroj ........ co o něm chceš vědět?
_________________ Kdo vás to naučil dělat takovej kravál?:)
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
jerry.hadr
|
Napsal: ned 29. led 2012 22:17:24 |
|
Registrován: stř 13. kvě 2009 23:52:30 Příspěvky: 109 Bydliště: Brno
|
|
Klady: - pritomnost digi vystupu (nezkousel jsem kvalitu) - 4 stereo savle + 4 returny (dostatecna zasoba na "oklavesovanou" kapelu) - direct outy (pre/post) - prijemny zvukovy projev, i kdyz mi prijde, ze starsi SX nebo FX rady hraly "barevneji" - potesi signalova ledka na savlich - interni zdroj a dobre odstineni od ruseni (volajici mobil polozeny primo na pultu neni nikde slyset)
Zapory: - rozestup konektoru je vetsi nez rozestup savli pod nimi, takze to smerem doprava nesedi, coz znesnadnuje to vizualni orientaci - nechutne hrackoidne provedene cudliky na otocnych potenciometrech. Vylejzaji samovolne. - nema skupiny - zdirka na sluchatka je na pomerne nepraktickem miste - stejnobarevna mutovaci, PFL a DirPre tlacitka u savli, opet trochu neprakticke na orientaci - neprakticke rozmisteni main XLR, pokud jsou oba konektory zapojene, neda se dostat k pojistce od spodniho, jsou natesno - u tehle rady nechapu proc maji napevno 2 post auxy. Dle meho mohl stacit jeden pevne post (jako ma SX,FX) a nebo jeden post a jeden prepinatelny. Dovedu si predstavit, ze bych potreboval dalsi odposlechovou cestu nez dalsi efektovou. Ale to by mozna byl zaklad na delsi diskuzi... - za cenu noveho (plus neco malo navrch) bych se mozna radsi snazil sehnat starsi AH Wizard 16:2 (vyrazne lepsi zvuk, 6x aux, lepsi ekvalizer, pad, novejsi dokonce maji fantom po savlich myslim, indikace mute/pfl ledkou u tlacitka, konektor na lampicku, interni jakz-takz efektak, ...)
_________________ Zastoupeni Coda Audio pro ČR, http://www.codaaudio.cz Spojaři všech zemí proletujte se! http://www.pro-sound.cz
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
kubin
|
Napsal: pon 30. led 2012 15:26:13 |
|
 |
| Uživatel |
 |
|
Tý jo teď si mě docela nahlodal...  Ty auxy mě trochu štvou, ale myslím že by mi to stačilo Celkově rozložení mixu je asi hodně o zvyku.. Výstup na sluchátka se mi dole líbí Jen mě zarazily ty poťáky To jsou ty otočný potenciometry opravdu tak zlý? Díky!
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
jerry.hadr
|
Napsal: pon 30. led 2012 15:38:05 |
|
Registrován: stř 13. kvě 2009 23:52:30 Příspěvky: 109 Bydliště: Brno
|
|
potaky jako takove spatne nevypadaji. Nelibi se mi ty krytky, je to takova humusguma a moc natesno nesedi. Kdyz uz jsem srovnaval s tim Wizardem, tak ten ma konstrukcni vychytavku, ze ma potaky ke krycimu plechu prichycene matkou. Takze kdyz ti do mixu neco (nekdo) spadne, tak je nevylomi z PCB uvnitr. (Dluzno dodat, ze zminovane SX, FX matky taky nemaji.)
_________________ Zastoupeni Coda Audio pro ČR, http://www.codaaudio.cz Spojaři všech zemí proletujte se! http://www.pro-sound.cz
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|