|
Právě je úte 22. kvě 2012 15:59:29

|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
tomas
|
Napsal: stř 09. úno 2011 18:11:45 |
|
|
|
Nemáte prosím někdo český manuál k tomuto mixu yamaha 01V? Nedávnou jsem ho koupil a je to dost složité ovládání. S mauálem v angličtině se dost peru 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Bobo
|
Napsal: stř 02. bře 2011 9:50:45 |
|
|
|
|
Zdravím,
před časem jsem koupil Yamahu 01V. Potřeboval bych poradit, jak nejlépe zapojit odposlechy. Používám aktivní 10" RCF. Z mixu mi stačí pouze 1 výstup (1 odposlechová cesta). Odkud mám signál do odposlechů poslat? Z OMNI OUT 1 (nebo 2,3,4), nebo z MONITOR OUT? A jak v tom kterém případě budu jednotlivé šavle a celkový odposlech regulovat?
Vím, že je to asi triviální otázka, ale přesto předem díky za odpověď.
Bobo
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Návštěvník
|
Napsal: stř 02. bře 2011 10:22:12 |
|
|
|
|
V "out patch" si ku ktoremukolvek omni vystupu priradis ktorykolvek aux (napr. aux1 = omni1) a to bude tvoja monitorova cesta.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Bobo
|
Napsal: stř 02. bře 2011 15:49:35 |
|
|
|
|
Chápu, díky moc za radu. Bobo
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Návštěvník
|
Napsal: stř 02. bře 2011 22:28:12 |
|
|
|
To ci aux1 = omni1 je nastavene tovarensky fakt netusim ale skontrolovat, pripadne zmenit to, sa da v polozke "OUT PATCH" je to jednoduche da sa to zvladnut bez manualu 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
tomas
|
Napsal: stř 16. bře 2011 17:45:24 |
|
|
|
|
Zdravím,
neměl byste prosím někdo český manuál k yamaze 01V?
Díky
|
|
| Nahoru |
|
 |