|
Právě je stř 23. kvě 2012 18:49:23

|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
whoode
|
Napsal: sob 03. pro 2011 20:10:35 |
|
 |
| Nováček fóra |
 |
|
Zdravím vás, potřebuji radu, kupuji externí zvukovku a líbí se mi tyhle 1.Lexicon Alpha 2.M-AUDIO Pro Tools Recording.... nemohu si vybrat... zvukovku potřebuji na malé soukromé Dj akce a dělám zvukaře dechovce (amatér  ) a chtěl bych aby se i tam později neztratila.... Děkuji vám za odpovědi  p.s. narazil jsem na tohle forum náhodou tak jsem zvědavý jaká je tu parta:-)
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
blaha
|
Napsal: sob 03. pro 2011 21:58:35 |
|
Registrován: úte 30. pro 2008 19:13:14 Příspěvky: 1718 Bydliště: cca 10km od Jaroměře
|
|
Mám Alphu a nemám k ní větších výhrad, je to asi nejlevnější USB zvukovka o které má cenu uvažovat.
Z pohledu využití pro zvučení, používám ji na pouštění podkladů, nastavovacích zvuků apod., vstupy mám pak připojené z Control Room na mixu a to buď na záznam, nebo jako zdroj signálu pro Easera Systune Demo, jako analyzéru. Občas na ní nahrávám nějaké podklady z mikrofonu. A jednou jsem přes ni dělal dětskej karneval u nás v hospodě, když se mi nechtěl tahat pult a potřeboval jsem k muzice z noťasu přimíchat jeden bezdrát na mluvené slovo. To už je ale na hraně využitelnosti.
Viděl jsem teda na ní i "míchat" ochotnické divadlo, ale to už byla dle mého šílenost. Ti dokonce odmítli využít našeho kvalitního vybevení, že si budou mícht ze sálu, tam měli noťas + MD, zapojený přes Alphu, na tom pověšený nějaký Omnitroniky zesilovače a bedny ani netuším jaký. No dopadlo to tak, že když jm při pohádce po 5ti minutách začal vypadávat zesilovačna přední bedny, musel jsem je "za provozu" přepíchnout na náš rozvod, do našich zesů a beden. No tak trochu bojovka, ale zvládlo se to.
_________________ Zdeněk "Bláha" Blahovec, divadlo Jaroměř
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
pavlii
|
Napsal: pát 20. led 2012 16:49:04 |
|
Registrován: úte 06. říj 2009 11:00:25 Příspěvky: 132 Bydliště: Hostivice
|
|
Renderování nikoli. Pokud bys měl dobře vyřešený poslech (akustika, monitory), tak by se dal zaznamenat vzestup kvality při poslechu = zřejmě bys měl šanci smíchat věc lépe. Ale render bude v obou případech stejný (ve smyslu, že zvukovka do renderu nemluví, to je věc matematiky).
P.
_________________  home recording: Cubase VST/32 5.2, SX3.1, C5.5 WaveLab 4, 6, 7 / Dynaudio BM6 + A500 / Yamaha DSP Factory / Yamaha AW2400 / Yamaha MOTIF ES 8
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jose1
|
Napsal: pát 10. úno 2012 19:22:07 |
|
Registrován: stř 20. kvě 2009 19:31:19 Příspěvky: 623 Bydliště: Brno
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
blaha
|
Napsal: pát 10. úno 2012 20:28:46 |
|
Registrován: úte 30. pro 2008 19:13:14 Příspěvky: 1718 Bydliště: cca 10km od Jaroměře
|
|
Ne, taky bych chtěl, ještě mám ve výběru Motu MK3 Traveler, nebo 828.
_________________ Zdeněk "Bláha" Blahovec, divadlo Jaroměř
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|