|
Právě je stř 23. kvě 2012 20:21:29

|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
| Autor |
Zpráva |
|
knobtweaker
|
Napsal: pát 11. zář 2009 15:08:41 |
|
Registrován: pon 09. bře 2009 13:43:06 Příspěvky: 326 Bydliště: Praha
|
 Mě se líbí jaký Behringer vzbuzuje vášně  Já zas tak militantní nejsem , akorát s Behringrem prostě nepracuju Když jsem začínalo tak jsem od něj něco měl - pult eurorack, sluchátkový zesilovač, pseudolampový kompressor di - box a komplet všechno se dřív nebo později rozbylo (spíš dřív), takže tak.. Sorry za offtopic 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
pavel2
|
Napsal: pát 11. zář 2009 15:19:10 |
|
Registrován: úte 24. črc 2007 12:44:06 Příspěvky: 953 Bydliště: Kralupy nad Vltavou
|
|
Tož teda se slovy, že to k*rví zvuk, nemůžu souhlasit - mám CT100, či jak se to volá a se zvukem to nedělá nic !
_________________ Všechno je jinak Neprodávám, ani nedýluju
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
safa
|
Napsal: pát 11. zář 2009 21:41:09 |
|
Registrován: pon 26. pro 2005 2:28:29 Příspěvky: 2317 Bydliště: Praha, matka mest a vesnic
|
knobtweaker píše: :wink: Mě se líbí jaký Behringer vzbuzuje vášně  Já zas tak militantní nejsem , akorát s Behringrem prostě nepracuju ... sorry ale tak proc to komentujes este s dodatkem a vedomim ze je to off topic ? To nechapu ... at ctu dozadu jak ctu jediny co tu za posledniho pul roku vzbuzuje vasne je tenhle tvuj komentar knobtweaker píše: nebo později rozbylo (spíš dřív), takže tak.. ... klavesnice je taky od Uliho ze se ti rozbilo mekky "i" ? 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jakub
|
Napsal: pon 14. zář 2009 10:00:04 |
|
|
Honzo to bude porad dokola. Behringer ma proste svoje misto na trhu a i u zvukaru, takze tyhle komentare musime nechat byt... Kuprikladu me nedavno potesilo, ze prisel zakaznik a chtel prevodnik SRC2496? pisu to spravne? a ze prej v cely praze ho nikdo nema.  ) Sice kdybych mu prodal neco od XTA nebo Rane asi by to bylo lepsi, jenze on sel vylozene po tomhle...
_________________ Jakub ...ze zvuku ohluchnete a ze světel oslepnete... )
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
pavel2
|
Napsal: pon 14. zář 2009 13:18:02 |
|
Registrován: úte 24. črc 2007 12:44:06 Příspěvky: 953 Bydliště: Kralupy nad Vltavou
|
No jo, něco jako v anglii mini 
_________________ Všechno je jinak Neprodávám, ani nedýluju
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Petronius
|
Napsal: stř 22. zář 2010 17:49:03 |
|
|
|
|
Takže jsem se vlastně z tohoto tématu (ultramizer) vůbec, ale vůbec nic nedozvěděl. K čemu slouží, názory, co je potenciálně lepší, horší, tipy, triky... NIC. Jen něco o mixu z VUT, nebo jestli je Uli B. na ho****, ale jinak....nic.
díky
P.S. - Příště zkusím jiné fórum.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
frantik
|
Napsal: stř 22. zář 2010 18:06:57 |
|
Registrován: pon 29. srp 2005 23:28:41 Příspěvky: 769 Bydliště: Vracov
|
|
Jak Ultramizer funguje popisuje úplně nejlépe sám výrobce, stačí si to vygůglit a přečíst, není k tomu co dodat, proto je tady zdánlivě tolik plků OT. My, co Ultramizer a jemu podobné stroje nepoužíváme, se prostě nemůžeme o zkušenosti podělit, nemáme je a nestojíme o ně. Poskládali jsme totiž PA z takových komponent, abysme tyto zázračné všeobjímající vylepšovače nepotřebovali. Abych tak úúúúplě nelhal, mám taky na podskupině zpěvů multipásmový kompresor, což je jedna z mnoha funkcí zmíněného Ultramizeru, jenže ten mi dělá jen kompresi a deessing, zato však zaručeně pořádně, páč je na to plně uzpůsoben - jedná se o t.c. electronic C300. Stačí takto?
_________________ Jsem zmatkař, někdy. No a?
|
|
| Nahoru |
|
 |