Registrován: stř 20. kvě 2009 19:31:19 Příspěvky: 352 Bydliště: Brno
Aha, tak na ně jsem již nenarazil. No po naposlouchání jsem nenašel nižádné rozdíly, ač jsem si myslel, že to prostě ten mikrofon prostě nemůže přežít. Tak pro srovnání předkládám spektrální analýzu třech vzorků v tom samém bodě - original, vysoký pád, vodu. Našel někdo jiný, nějaký rozdíl?
Pokud to ovšem je celé pravda, a ne jenom nějaký reklamní trik, klobouk dolů.
Přílohy:
Shure original.jpg [ 179.82 KiB | Zobrazeno 402 krát ]
Shure High Fall.jpg [ 184.23 KiB | Zobrazeno 402 krát ]
Shure Water.jpg [ 174.55 KiB | Zobrazeno 402 krát ]
Registrován: stř 02. pro 2009 12:27:21 Příspěvky: 88 Bydliště: Dubnica nad Váhom
myslím, že mikrofón to vydržať môže, ale že by boli tie charakteristiky temer na chlp rovnaké, to už sa mi veru nezdá..
_________________ Jakub, Sound & Light. Výroba laserov na zákazku až do výkonu 10WRGB, alebo 30W jednotlivých spektrálnych farieb. Galvosystémy 10 - 50 kpps, Cambridge Technology až do 80kpps.
Registrován: stř 02. pro 2009 12:27:21 Příspěvky: 88 Bydliště: Dubnica nad Váhom
minimálne lepkavé pivo po zaschnutí spôsobí nekontrolovateľnú odozvu ... ak mikrofón následne zmokne, (lepkavé zvyšky sa vymyjú) tak aj tak to nebude mať nikdy tak dokonalý priebeh, tomu už neverím. Každopádne čo sa mechanickej odolnosti týka tak to sa spochybniť nedá, je tam cítiť poctivá výroba a materiály.
_________________ Jakub, Sound & Light. Výroba laserov na zákazku až do výkonu 10WRGB, alebo 30W jednotlivých spektrálnych farieb. Galvosystémy 10 - 50 kpps, Cambridge Technology až do 80kpps.
tá deformácia je tiež podozrivá, po tom páde už určite muselo dôjsť k pritlačeniu vložky. Žeby bolo gumové uloženie tak skvelé ?
Registrován: ned 18. kvě 2008 23:42:26 Příspěvky: 341 Bydliště: Sezimovo Ústí
Zdar, taky se vyjádřím. Za prvé mi tyhle "testy" přijdou zcela nesmyslné. Proč? Zkuste se zamyslet co mají vlastně vypovídat? Za další po menším zkoumání lidské psychiky jsem došel k závěru že zrovna tohle působí docela zajímavě na podvědomí. Především takovéhle video snižuje hodnotu toho kterého výrobku a je to tak dost nebezpečné. ( Nedavno mi kamarád zvukař líčil příhodu kdy mu zničili mikrofon tím že mu na podiu do něj nalili úmyslně vodu). Není v tom analogie? Zkuste si představit že tohle vidí 16cti letý začínající muzikant...
Ještě k tomu testu samotnému. Jednak mikrofon k tomuhle není určený, takže takový test vlastně na nic není. Alespoň se domnívám že tak dá uvažovat. No a nakonec - to co tam ukazují, vzal si někdo z vás z toho nějakou praktickou informaci která by mohla pomoci nebo rozšířila obzory?
_________________ Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...
Ahoj, můj kamarád normálně Shury koupe. Vždy před sezonou, aby odmastil membrány. Pak to hodí na dva dny na radiátory a finále. Já na to zatím nenašel odvahu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Můžete zakládat nová témata v tomto fóru Můžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru