Tato část fóra slouží k varování před nekorektním pořadatelem - napište, v čem byl problém (peníze, nedodržené podmínky atd.). Můžete zde však pořadatele pochválit a doporučit.... Možnost zápisu pouze pro registrované uživatele.
No od doby kdy ve spolupráci s Ing. Jiříkem a panem prokuristou nastoupil k nám na profesi rozpočtář Uchytil, tak myslím jsme taky skončili. V jaký firmě jsi? EB?
Tak tu mám dalšího neplatiče. Z akce zmizel ještě před jejím koncem, při kontaktu telefonem sliboval nápravu, své sliby však nikdy nesplnil. Momentálně nebere telefon a nereaguje na mail. Velmi smutné je, že je to muzikant a zvukař, na tomto foru má nick jirkaaa.
Registrován: sob 26. srp 2006 23:09:46 Příspěvky: 167 Bydliště: Pardubicko
Tak abych k tomu něco řekl.... myslím,že Loon má pravdu a právo...ale já jsem akci nepořádal,ale zařizoval to jen a pouze... všechny kapely dostali zaplaceno hned na místě a to nikoli ode mě ,ale do pořadatele akce, při mém zjištění,že nebylo finančně vyrovnáno se zvukařem jsem ho kontaktoval,že mu peníze dám já,vzhledem k tomu,že jsem s kapelou skončil,jsem záležitost přehrál na bývalého kolegu z kapely,který se na to vyprdl a ujel na měsíc mimo ČR,s Loonem samozdřejmě závazek ze svého srovnám. Mrzí mě ,že se to muselo objevit zrovna zde
_________________ Kdo vás to naučil dělat takovej kravál?:)
Dobrý den, přidávám dalšího neplatiče, je to BOBBY CENTRUM BRNO, byla dohodnutá částka, přišla část, pravda ta větší, díky prý administrativní chybě stále nedoplaceno. Slibeno, že se vše doplatí, ale stále nesplněno. Akce proběhla 18. září. Původní doplatnost 15.11 2009. A přitom jde o směšný doplatek.
Registrován: sob 28. lis 2009 9:31:28 Příspěvky: 16 Bydliště: Čermná nad Orlicí
Jeden podobných koumesů je v kulturáku v Kvasinách u Rychnova nad Kněžnou. Nasmlouvá kšeft propagace žádná a najeho konci je velká finanční díra. Takže to vypadá tak: když tam na tancovačku kterou si inzerovala kapela za kterou "táhnou" lidi a dělá si propagaci ve vlastní režii přišlo ca 300 lidí (sál má ofic.250) tak Vám na konci řekne že bylo hodně škod a kapela i zvukař odjedou s 7000Kč. Když propagaci dělá onen pořadatel a sejde se mu okolo 30 lidí tak zase že nevydělal, a jel jsem domů s cesťákem a kapela s 1200 korunami.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru