Zvukový vokalizér/harmonizér/.. ? Prosím o radu laikovi
-
- Reklama
-
Steven
Zvukový vokalizér/harmonizér/.. ? Prosím o radu laikovi
Zdravím,
potřeboval bych poradit, jakou věcičkou bych mohl trochu opepřit live koncerty.
Jedná se mi o to, že jsem zpěvák metalu (hardcore / heavy metal) a potřeboval bych trochu oživit vokály, který mi nejsou až tak moc vlastní (když se podaří nějakym způsobem upravit i nějakej kanál na scream a growl, tak se nebudu bránit, alespoň to bude odlišný, ale v tom není to zásadní jádro dotazu).
Samozřejmně na hračky, jako sou autotune ani nemyslím už jen z finančních důvodů, ale nějakej podobnej "podvůdek" na uši by se mi hodil.
V podstatě ani nevím, co přesně chci. Jestli vokalizér, harmonizér, nebo nějakej procesor, nebo něco úplněj jinýho.. ?
Každopádně ale vim, že moje studijní poměry mi dovolej nákup tak okolo pěti tisíc a samozřejmně nepočítám s tim, že potřebuju nutně novej.
Dík za všechny nápady
potřeboval bych poradit, jakou věcičkou bych mohl trochu opepřit live koncerty.
Jedná se mi o to, že jsem zpěvák metalu (hardcore / heavy metal) a potřeboval bych trochu oživit vokály, který mi nejsou až tak moc vlastní (když se podaří nějakym způsobem upravit i nějakej kanál na scream a growl, tak se nebudu bránit, alespoň to bude odlišný, ale v tom není to zásadní jádro dotazu).
Samozřejmně na hračky, jako sou autotune ani nemyslím už jen z finančních důvodů, ale nějakej podobnej "podvůdek" na uši by se mi hodil.
V podstatě ani nevím, co přesně chci. Jestli vokalizér, harmonizér, nebo nějakej procesor, nebo něco úplněj jinýho.. ?
Každopádně ale vim, že moje studijní poměry mi dovolej nákup tak okolo pěti tisíc a samozřejmně nepočítám s tim, že potřebuju nutně novej.
Dík za všechny nápady
Re: Zvukový vokalizér/harmonizér/.. ? Prosím o radu laikovi
Ahoj,
zkus si vybrat z hodle:
http://www.tc-helicon.com/
ale pokaždé když to vidím u zpěváka tak se děsím. Když to má špatně nastavené má to větší tendenci vazbit. Osobně to nerad vidím "kazí to zvuk"
zkus si vybrat z hodle:
http://www.tc-helicon.com/
ale pokaždé když to vidím u zpěváka tak se děsím. Když to má špatně nastavené má to větší tendenci vazbit. Osobně to nerad vidím "kazí to zvuk"
KV2 Audio ES | ALLEN&HEATH GL2400 | Sennheiser | Audix | Beyerdynamic | Rode
-
Steven
A neměl byste, prosím, konkrétní doporučení?
Heliconů je dost nepřeberný množství, nejsem si moc jistej, podle čeho vybírat..
Heliconů je dost nepřeberný množství, nejsem si moc jistej, podle čeho vybírat..
-
Steven
Co např. TC Helicon VoiceTone Create XT ?
To neporadím, nejlepší by bylo si někam zajít, nebo se domluvit s někým a vyzkoušet si to.
A zjistit jestli to opravdu potřebuješ.
A zjistit jestli to opravdu potřebuješ.
KV2 Audio ES | ALLEN&HEATH GL2400 | Sennheiser | Audix | Beyerdynamic | Rode