Poraďte vhodné DSP

Dynamické, efektové, multifunkční, nástrojové, výhybky...
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
gavo
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Poraďte vhodné DSP

Příspěvek od gavo » ned 03. črc 2011 19:39:21

Sabinky su celkom fajn, ale Rane mi pride predsa len preciznejsi - ale zasa pokial to pocuvas na 300evrovych bedniach tak to moc nezbadas - dobre sa to da pocit pri kvalitnom sluchatkovom predzosilnovaci.

Ja som volil DBXko prave koli tomu ze viem ze ked zmenim aparat tak sa nemusim bat ze mi zvuk bude kolit nejaky slabsi adda prevodnik PA manazeru.
Nic lepsie ako sediet za mixom pocas koncertu a jest pizzu nepoznam :D - vlastne ano - pocit ked vidim, ze kapela na tu pizzu slinta :P

KAdas

Poraďte vhodné DSP

Příspěvek od KAdas » pon 04. črc 2011 18:25:59

Bláho prosím tě, když bych ti poslal e-mail, myslíš si, že bys mi poslal popřípadě popsal přesné nastavení na ten RANE na to moje bedny ??? zítra hrajeme a chtěli bychom si to vyzkoušet! něco nastavím, ale přesné ořezání bassů ( v kolika Hz, tak to asi nedám :( ... ) jak řikám, něco si nastavím, ale v kolika Hz řezat :( a to stejný na JBL ... byl bych ti hrozně zavázán a řikal, že tenhle sound nastavil Bláha :D nebo kdyby měl kdokoli zájem, tak mi písněte....děkuji všem !

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Poraďte vhodné DSP

Příspěvek od blaha » pon 04. črc 2011 21:09:55

Nastavení ti sice poslat můžu, ale na dálku se bedny udělat nedaj. To chce si to postavit, projet tónovým generátorem, jemě doladit, aby se aparát srovnal na ucho.

Asi nic nezkazíš, že basy ořízneš někde na 35-40Hz a výhybku dáš někde na 90-100Hz.

V tom blokovým osazení tam jsou sice ještě FBQ, Delaye, Kompresory. Ale jsou to spíš věci jako záloha, nebo pro potřebné situace.

Ale jestli chceš pošli mail a zkusím něco vymyslet, alespoň základ. Ale bude to hodně od boku.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

kadas

Poraďte vhodné DSP

Příspěvek od kadas » pon 04. črc 2011 22:26:30

ty jo, to by si byl hodný...jelikož ten procesor je pro mě nová věc, tak si zítra budu hrát celý den... :) panel mám hotový. každopádně budu rád, když mi pošleš nějaký nastavení, alespon pro začátek.. až zjistím, co je co, tak doufám, že si to vyladím... :) e-mail je : kadas3@seznam.cz
a moc díky máš u nás né jedno pivo :D:D

KAdas

Poraďte vhodné DSP

Příspěvek od KAdas » pát 08. črc 2011 10:00:23

jak nastavíš ty výhybku na 90Hz ?

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Poraďte vhodné DSP

Příspěvek od blaha » pát 08. črc 2011 11:46:16

Rozklikneš blok s výhybku (2way ...) a upravíš si frekvenci.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

KAdas

Poraďte vhodné DSP

Příspěvek od KAdas » pát 08. črc 2011 17:46:19

aha, tak to sem nastavil, ale mám tam 125Hz, tak doufám, že to nevadí...?

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Poraďte vhodné DSP

Příspěvek od blaha » pát 08. črc 2011 18:31:52

To záleží podle beden, prostoru atp. Můžes is s tím i hrát kde to bude znít nejlíp. V nějakých prostorech dokonce neva, když je mezi basy a vrchy i díra.

Já osobně mámty Eliminátory dělený na 90Hz. Tobě jsem to tak odhadoval na těch 100Hz pdle křivek beden (MT18SUB, ty AC700 jsem nenašel).

KAdas

Poraďte vhodné DSP

Příspěvek od KAdas » pon 11. črc 2011 21:19:11

no jasný, díkec, budu si hrát, ale nebyl sem u zvuku, takže sem to potřeboval poslat kolegovi.. :) každopádně díky

Odpovědět

Zpět na „Zvukové procesory“