Výhybky RANE AC 23 B / AC 23 S - rozdíl?
-
- Reklama
Výhybky RANE AC 23 B / AC 23 S - rozdíl?
Zdravím,
mohla by mi prosím nějaká dobrá duše poradit, jaký je rozdíl mezi aktivní výhybkou RANE AC 23 B a AC 23 S? Podle doporučení jsem měl zájem sehnat osvědčenou AC 23 B, ale narazil jsem pouze na nabídku k prodeji AC 23 S, ale nějak se nemohu dopátrat rozdílů, protože už nejsou k prodeji. Jsou tedy obě verze srovnatelné a doporučitelné? Předem mockrát děkuji. Tomáš
mohla by mi prosím nějaká dobrá duše poradit, jaký je rozdíl mezi aktivní výhybkou RANE AC 23 B a AC 23 S? Podle doporučení jsem měl zájem sehnat osvědčenou AC 23 B, ale narazil jsem pouze na nabídku k prodeji AC 23 S, ale nějak se nemohu dopátrat rozdílů, protože už nejsou k prodeji. Jsou tedy obě verze srovnatelné a doporučitelné? Předem mockrát děkuji. Tomáš
Re: Výhybky RANE AC 23 B / AC 23 S - rozdíl?
Měl jsem AC22B, a teď mám AC22S, a rozdíl byl v napájení - starší AC22B externí napájecí zdroj, novější AC22S interní spínaný zdroj, přívodní konektor na panelu "MickeyMouse".
Avantis, SQ5, GLD80 ,DL1608, Ui24, Megaton NP377, ENGL Fireball II, TC G system,TC G major 2,Sennheiser IEM G4 ....