Nákup techniky - MKS

Odpovědět
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
Abraxas

Re: Nákup techniky - MKS

Příspěvek od Abraxas » sob 19. črc 2025 20:29:59

....jojo pořád se něco děje...nejsu zedník, ale stavař...moji cikánští zedníci jsou 100x lepší než ukroši, ale určitě bych je být broukem pytlíkem neurážel.., Audi Q5 není má jediná Audi, ale jedna z mých Audi... Je mě jedno kolik má brouk pytlík sekaček na trávu...a koloběžek taky dvě mám... A dnes byla u mě policie , že nejstaršího syna u Břeclavi přejel vlak... Takže...ano už budu mít asi psycho......takže bilance smrti v pořadí: dcera, matka, švagr, ségra, a syn....komu z toho nebylo....apropo tazatel si vybral samozřejmě JBL.. ale asi to hned účetní neodepíše...nebo už to zase změnili...

Miltan

Příspěvek od Miltan » ned 20. črc 2025 1:57:30

Ja nemám až tak obrovské skúsenosti s LA, prípadne skúsenosti ako má napr. Ferda, ale súhlasím s tím, že na takíto MKS by bolo dobré nastavené LA najlepšou volbou. A teraz trochu OT. Abraxas vs. mifune: je mi skutočne ľúto, čo všetko si v živote zažil, ale tu sme v zvukárskom fóre a mali by sa tu riešiť len zvukárske veci. Ak máš osobné problémy, tak si ich rieš prosím u odborníka! Toto nie je ta správna komunita. Sorry ostatním za OT, ale zvukarinu sledujem uz roky, a tému " všedci ma počúvajte a ľutujte som tu nenašiel, tak si prosím nájdi odbornú pomoc, pomôžu ti! A teraz poď do mňa, ukáž ako veľmi potrebuješ pomoc!

Abraxas

Příspěvek od Abraxas » ned 20. črc 2025 7:20:51

=D> =D> =D> =D> =D>

Abraxas

Příspěvek od Abraxas » ned 20. črc 2025 7:47:43

Nepotřebuju žádnou pomoc - kde je smrt je vždycky smrt a ano jsme na Amatérském zvukařském fóru...zadání bylo: máme přislíbeno 210.000 bez DPH- za co to utratit? NÉ já mám.. máme přislíbeno.... !!!! O zkušenostech Ferdy s LA jsem nikdy nenapsal ani Ň, asi je fakticky má...ale jeho ekonomické vnímání zadaní je p.......proto jsem ho nazýval broukem pytlíkem,.. ano byla a je to chyba..Vždy ale můžu utratit jen tolik, kolik mám v měšcu , né kolík bych chtěl, ani co mě někdo napíše..... Ale původně se řešilo, jak smysluplně utratit 210.000 bez DPH a ještě jednorázově to odepsat nebo su jedinej kdo si to takko přečetl a nerozumí psanýmu textu?..mimochodem můj už dnes jedinej žijicí syn je .světe div se.. stavební inženýr - statik-konstruktér..ty keci Ferdy nejsou ani k smíchu.. ale LA určitě rozumí, ale tazatel a město Tachov o milionech zřejmě momentálně neuvažuje..,.

Odpovědět

Zpět na „JBL“