Megaton ND374 lak
-
- Reklama
Re: Megaton ND374 lak
Dekuji za nazor. Měl bych ješte jeden dotaz. A to na bednu Presonus ult 15. Zaujala me ta otocna horna a udajne velky dostrel te horny. Zvazuji koupit jako vršky k tem Npb 218 megaton. Jak se vam to jeví?
S tím boxem konkrétně já poradit nijak přesněji nedokážu, nevybavuju si, že bych to někdy slyšel.
Jinak 1) u dvoupásmového vršku při tradičním použití běžně není pro otočnou hornu nějaký zásadní důvod 2) U aktivních aparátů bych se spíš vyhnul kombinování různých značek, různých modelových řad atd. - může to přinášet různé problémy, ať už rozdílné HPF/LPF tak třeba rozdílná latence digitálního řetězce atd. atd.
Jinak 1) u dvoupásmového vršku při tradičním použití běžně není pro otočnou hornu nějaký zásadní důvod 2) U aktivních aparátů bych se spíš vyhnul kombinování různých značek, různých modelových řad atd. - může to přinášet různé problémy, ať už rozdílné HPF/LPF tak třeba rozdílná latence digitálního řetězce atd. atd.
Hmmm, taky si to myslim ze system od jednoho vyrobce a stejne řady je jistota ze to bude sesynchronizovano. Moc dekuji za radu . Mejte se fajn
Na tom neni co synchronizovat, pokud jedna z beden nema nejake nesmyslne zpozdeni vetsi, nez milisekundu nebo uplne nesmyslny LPF/HPF.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
Tak jsem těsně před koupí a stále váhám mezi NPB 118 či NPB 218 cenový rozdíl mi přijde minimální.
Podíval bych se na to i takhle: 47kg 2 lidi do schodů v pohodě unesou, 71kg je už docela dost a pokud nemáš 2 namakané bedňáky, tak to nejspíš nedají.
Zdarec. Prosím nekamenujte mě, jen taková rychlá otázka, taky uvažuju o koupi a tady v těch ohmech se moc neviznám, na prodance je napsán maximální doporučený výkon zesilovače (HF/HF) 900w / 8ohm. To znamená že to platí pro ten středový a výškový reprák a těch 900w platí pro ten výkon co je u zesilovače uvedenej u 8 ohmů? A jek je to s tím basovým když je tam uvedeno (HF,MF)