Behringer Eurolive B815 NEO
-
- Reklama
Dobrý den,
můžete mi sdělit Váš názor na nové aktivní repro od Behringu B 815 neu eurolive ?
Jsou zde udávány velmi solidní parametry za velmi příznivou cenu.Můžete je srovnat a poradit vůči : Yamaha DSR 115 ?
Děkuji.
S pozdravem.
Miroslav Smělík
smelik.m@seznam.cz
můžete mi sdělit Váš názor na nové aktivní repro od Behringu B 815 neu eurolive ?
Jsou zde udávány velmi solidní parametry za velmi příznivou cenu.Můžete je srovnat a poradit vůči : Yamaha DSR 115 ?
Děkuji.
S pozdravem.
Miroslav Smělík
smelik.m@seznam.cz
No, parametry je třeba brát trošku s rezervou, i když i Behringer jde do sebe a začíná postupně udávat reálné RMS výkony. Ta NEO má poměrně dost těžkej plastovej skelet a Yamaha bude myslím výkonnější a lépe vyladěná, s o něco kvalitnějšími měniči. Na druhou stranu ten Behringer není vůbec špatně udělanej a nevím o žádný "botě", která by jej nějak "znehodnocovala"...sand až na tu váhu
. Všeobecně jsou déčkové behringery poměrně dost spolehlivé, a to dost myslím i v porovnání se "značkovou" konkurencí.
Každopádně dodáváme oboje, Behringer bude ale až začátkem listopadu.

Každopádně dodáváme oboje, Behringer bude ale až začátkem listopadu.
1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, akustika, podpora: http://www.audiopro.cz
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
Re: Behringer Eurolive B815 NEO
Zdravím,
nechci zakládat nové vlákno, tak se zeptám tady na bednu Behringer B612D. Potřebuji dvě aktivky (později se subbasy) na zvučení hc/punk akcí po hospodách. Potřebuji něco co vydrží i hrubší zacházení nejen mechanické ale i elektronické. Cena jedné této bedny, cca 8000,- je fajn. Víte o něčem co by podle vás hrálo líp za tuhle cenu?
Co srovnání s dB Cromo 12, ta je cenově stejně, parametricky podobně, ale vadí mi, že nemá linkový výstup na další bednu.
Ještě k tomu B612D, ta ledka vepředu je clip?
nechci zakládat nové vlákno, tak se zeptám tady na bednu Behringer B612D. Potřebuji dvě aktivky (později se subbasy) na zvučení hc/punk akcí po hospodách. Potřebuji něco co vydrží i hrubší zacházení nejen mechanické ale i elektronické. Cena jedné této bedny, cca 8000,- je fajn. Víte o něčem co by podle vás hrálo líp za tuhle cenu?
Co srovnání s dB Cromo 12, ta je cenově stejně, parametricky podobně, ale vadí mi, že nemá linkový výstup na další bednu.
Ještě k tomu B612D, ta ledka vepředu je clip?
Na hrubé zacházení by se snad víc hodily pasivní bedny...
Co znamená hrubší elektronické zacházení?
No, ani "papírově" se mi tyhle nezdají jako žádný zázrak, těch 1500 W bude patrně peak, když to přepočítáš na RMS, tak za velmi podobné peníze seženeš lepší bedny.
Co znamená hrubší elektronické zacházení?
No, ani "papírově" se mi tyhle nezdají jako žádný zázrak, těch 1500 W bude patrně peak, když to přepočítáš na RMS, tak za velmi podobné peníze seženeš lepší bedny.
Má. Akorát použiješ TRS.Šeďa píše:Co srovnání s dB Cromo 12, ta je cenově stejně, parametricky podobně, ale vadí mi, že nemá linkový výstup na další bednu.