Lasery PM Agency - zkušenosti?

• Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
PM Agency
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Lasery PM Agency - zkušenosti?

Příspěvek od PM Agency » sob 12. čer 2010 14:41:44

Vieš čo ? Tu končím, nemienim sa s tebou hádať, zas ma chytáš za slovíčka... to ako to cítiš a vidíš ty je tvoj problém a mňa konkrétne tvoja vízia nezaujíma. Kto laser chce, ten si ho kúpi ...kto nechce, nech mlčí a nedrísta o niečom, o čom nemá potuchy. Trh si viem zanalyzovať aj sám, nepotrebujem tu tvoje múdre rady a už vôbec nie tvoje pripomienky na každé moje vyjadenie - ty by si sa hodil do vlády. nemá to zmysel, tu končím...utekaj sa radšej venovať svojmu fóru,vzdelávaj tupcov, nech mi potom nepíšu dementi čo chcú laser za 5 korún na dedinskú disku.

Bye
Jakub, Sound & Light.
Výroba laserov na zákazku až do výkonu 10W RGB, alebo 30W jednotlivých spektrálnych farieb. Galvosystémy 10 - 50 kpps, Cambridge Technology až do 80kpps.

Návštěvník

Re: Lasery PM Agency - zkušenosti?

Příspěvek od Návštěvník » stř 07. črc 2010 10:20:45

zdravim odbornikov

no ako to ide v PM agenci jednom z najvecsich Slovenskych vyrobcov laserov?
us mame nejake fotky z vyroby?
alebo nebodaj po roku us aj certifikat??

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » pon 21. úno 2011 14:41:37

asi ta sklamem Navstevnik ale ani stranky im uz skoro pol roka nefunguju a zaznam v obchodnom registri som tiez nenasiel

kazdopadne kupil som KVANT (ano drahsi, ale kvalitka) a som vysmiaty jak leco :D

Agovsky
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agovsky » úte 04. říj 2011 19:39:51

Nějaké nové/další zkušenosti s lasery od PM Agency?
Stránky furt off :(

kolac

Příspěvek od kolac » úte 04. říj 2011 23:53:46

Zoskupenie PM Agency už neexistuje, momentalne presli na MPM Systems s.r.o. a zacali vyrabat slusne mašiny za rozumne ceny. Kvalita tam skutocne je a zda sa, ze to uz aj certifikovali. Videl som aj foto a nejaky vlastny vyvoj a vypadalo to skutocne namakane. Konecne niekto vyplnil medzeru medzi cinskym odpadom a prehnanymi cenami kvantu :-)

Tomáš
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Tomáš » stř 05. říj 2011 7:53:16

No ja mam starsie info, ze zrusili chodenie zvucit a svietit na podujatia,
Ale dobra info ze maju iny nazov... :smt023
sice web zatial tiez v rekonstrukcii ale na FB som nasiel zatial trosku info, ze existuju...
Aspon viem ze ked budem potrebovat tak ich mam hladat pod inym nazvom. :wink: Dakujem.

Kolac

Příspěvek od Kolac » stř 05. říj 2011 9:56:11

Podla toho co viem ja sa znova rozhodli zvucit a nasvetlovat, prijali nejakeho skuseneho zvukara a nakupuju dost namakanu techniku a stage (Look, GLP, EAW, A&H iLive) tak hadam z toho cosi vykmasu. Zatial nerobia velku reklamu, ale daco som nasiel - http://www.dubnica.sk/katalog-firiem/mpm-systems-s-r-o" onclick="window.open(this.href);return false;

Jakub M
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakub M » stř 19. říj 2011 9:53:37

Pekný deň prajem,
Agovsky, o čo konkrétne by ste mali záujem, keď zháňate skúsenosti ?
NetLas s.r.o.
- Laserové systémy, vývoj v oblasti elektroniky a automatizácie
- Montáž, údržba a servis elektroniky, webové a IT riešenia

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » pon 09. led 2012 19:32:09

PM Agency nikdy neexistovalo v ziadnej pravnej forme, a ani www stranky tychto odbornikov na vsetko, najma lasery uz neexistuju...

NetLas, s.r.o. sa taktiez nenachadza v zivnostenskom ani obchodnom registri napriek tomu ze sa tak prezentuje - podvod...

Na stranke http://www.mpmsystems.sk" onclick="window.open(this.href);return false; sa nenachadza p. Jakub Marek v kontaktoch, aj ked je zatial jednym z konatelov tejto novozalozenej s.r.o.
Ale dobra sprava, dostal sa mi do ruk ich cennik. Posudte sami http://www.hypex.sk/temp/cennik_phaser2012.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Kolac

Příspěvek od Kolac » pát 13. led 2012 8:24:34

No ja poznam jedneho z tych chalanov a su to sikovny chalani, opravovali mi techniku a mozem len odporucit, uplne profi a bez problemov. neviem teda ci mali nejaku firmu ale mne sa predtym nikdy ako firma neprezentovali ani na tych strankach som to nevidel tak .. neviem.
Predtym samizda pracovali pre nejaku spolocnost co to fakturovala ale uz neviem ako sa volala.

Len kamos mi vravel ze bol na narodkach v jednom klube kde mali tiel ich lasery prlnofarebny a ze to bol masaker, ze take este nevidel a pacilo sa mu :-) Teraz som ich nasiel v registri tak neviem preco nie je medzi kontaktmi, mozno ma na starosti ine veci nez komunikaciu, alebo vyrobu alebo ako, vsak to je uplne bezne

Viktor

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » úte 24. dub 2012 17:19:31

Pan Jakub Marek uz nieje konatelom spolocnisti MPM Systems s.r.o.
PM Agency nikdy neexistovala to sa len pan Marek hral na firmu a podotykam ze z PM Agency ani nevznikla MPM Systems.
Len skoda ze pan Marek bol jednym z konatelov firmy MPM Systems. Nastastie uz v nej nie je nakolko robil to co robil.
Firma MPM Systems s.r.o. existuje nadalej aj bez neho a zaoberame sa vyrobou laserov a zvucenim a servisom a tak dalej vid ORSR alebo ZUSR.
Pan Jakub Marek sa opat hra na firmu pod nazvom NetLas s.r.o. ktoru samozrejme tiez nenajdete nikde zaevidovanu.

s pozdravom Vladimír Matocha konatel MPM Systems s.r.o.

Jakub M
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakub M » úte 24. dub 2012 23:43:52

Vítam pána Vladimíra Matochu na fóre zvukarina.cz.
Aby som doplnil informácie presne, firma PM Agency neexistovala nikdy v žiadnej právnej forme (ani sa tak neprezentovala ako tu už dakto povedal), nakoľko spolu s mojou osobou v tomto spolku pôsobil aj pán Martin Plevák, ktorého otec zastrešoval vždy po dohode všetky potrebné náležitosti cez jeho firmu, spoločnosť TRIAK, s.r.o., ako bolo aj kedysi uvedené na stránkach pmagency.sk

Príde mi teda trocha smiešne a detinské, aby si potom písal pán Plevák na svojom účte sociálnej siete, že bol nejakým majiteľom spoločnosti, ale to je individuálny pohľad.

Obrázek

Skutočnosť je taká že pán Plevák a moja maličkosť oslovila pána Vladimíra Matochu, či sa nechce stať spoločníkom novovznikajúcej spoločnosti, nakoľko sme sa rozhodli našu úspešnú činnosť osamostatniť. Od toho odvodený aj názov MPM (ku PM prišlo "M" ako "Matocha").

Rozhodne by som však upozornil na fakt, že voči majiteľom spoločnosti MPM Systems s.r.o., pánovi Martinovi Plevákovi a pánovi Vladimírovi Matochovi bolo vedené v apríli 2012 vyšetrovanie pre prečin sprenevery, nakoľko svetelnú techniku, ktorá im bola zapožičaná v júli 2011 nevrátili aj napriek mnohým výzvam s odvolaním sa na dôvod "nemáme čas, pracujeme". Rovnako si zrejme neplnia povinnosti stanovené zákonmi SR, nariadeniami vlády a Technickou Inšpekciou SR. Tak isto ma pravidelne ako bývalého konateľa informuje prenajímateľ priestorov, kde spoločnosť sídli, že táto si neplatí/neplatila v dohodnutých termínoch úhrady za prenájom kancelárskych priestorov.

Aj takéto jednanie ma bohužiaľ donútilo osamostatniť sa od takýchto problémových spoločníkov a bola založená zakladateľskou listinou spoločnosť NetLas s.r.o., ktorá má prevádzku na adrese Továrenská 4096/44 ( areál ZTS ), 01841 Dubnica nad Váhom. Všetky potrebné procesné úkony však trvajú už vyše mesiaca (oprávnenie od TI, kalibrácia meracej techniky, prerábka priestorov) a tak ešte nebola podaná žiadosť zapísania do ORSR. (podotýkam, že je to len informatívny zoznam, v ktorom sa nachádzajú všetky údaje kľudne roky nemenené a nepravdivé). Kto zakladal spoločnosť s ručením obmedzeným tieto náležitosti určite pozná :wink:

Naša spoločnosť NetLas s.r.o. pokračuje vo vývoji laserových technológií a vo všetkých ostatných odvetviach, nakoľko spoločnosť MPM Systems s.r.o. nikdy nevlastnila žiadne know-how ani technické vybavenie, temer všetok majetok bol len dobromyseľne poskytnutý mojou osobou pre finančný zárobok spoločnosti MPM Systems s.r.o. bez nároku na odmenu.

Ako vidieť, za dobrotu na žobrotu :wink:

Rozhodne by som Vás však nerád otravoval zlosťou a trucom mojich dvoch bývalých konateľov, ale naopak by som Vás všetkých rád pozval na príjemné posedenie ku nám, do spoločnosti NetLas s.r.o., kde Vám radi ochotne poradíme a kde si v našom showroome môžete prezrieť všetko v praxi pred tým, než si u nás čokoľvek zakúpite. Medzi našich klientov patria i spoločnosti s nadeurópskym pôsobením a mnoho klientov rado prichádza i z Prahy a okolia. Prípadným záujemcom dávam do pozornosti rozpracovanú stránku http://www.netlas.eu" onclick="window.open(this.href);return false;.

Ospravedlňujem sa za zbytočné problémy a nepravdivé informácie uvádzané rôznymi neprajníkmi, ako to po disociácii spoločnosti býva zvykom.

Prajem krásny zvyšok večera a ostávam s pozdravom :wink: !
NetLas s.r.o.
- Laserové systémy, vývoj v oblasti elektroniky a automatizácie
- Montáž, údržba a servis elektroniky, webové a IT riešenia

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » stř 25. dub 2012 5:03:45

Pan marek sa krasne rozpisal, tak ako vzdy.
Skoda ze cast textu je zavadzajuca a cast je skreslene.
Zrejme iny uhol pohladu.
Nakoniec zakaznici sami zistia s kym vlastne jednaju.
Pekny den. v.m.

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha » stř 25. dub 2012 9:59:28

At to je jak to je, jedna věc je jasná, rozhodně působí důvěryhodněji zpráva od někoho, kdo je zde zaregistrovaný, něco už i tuším poradil (i když spousta příspěvků je k žabomyší válce), než od "Návštěvníka", byt podepsaného.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

Tomáš
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Tomáš » ned 29. dub 2012 14:32:35

No ze, kto sa ma potom v tom viznat, #-o
este ze niesu peniaze na laser... :(

Odpovědět

Zpět na „Světelné pulty, kontrolery, DMX...“