Elektrocentrala do 1700W?
-
- Reklama
-
adamm
Elektrocentrala do 1700W?
zdravím skusali ste uz niekto napajať male PA do 1700W z tohoto http://www.najnakup.sk/Porovnaj_elektro ... 08960.html,s tým ze to bolo (muselo byt
) uzemnene ,a nic ste pritom neodpalili????
Re: Elektrocentrala do 1700W?
Jednou jsem napájel PA z centrály a přestože byla přímo určená pro napájení elektronických zařízení, musel jsem vyřadit v rozvaděči pchrany, protože to neustále vypínaly. Pokud byla zátěž konstantní bylo všechno OK, nicméně pokud se zapnulo něco většího, nastal problém. Centrála měla samozřejmě slušnou výkonovou rezervu, nicméně i tak to za moc nestálo. Když jsem ale napájel centrálou jen jeden aktivní box, bylo nutné ji dozatížit 100W žárovkou, aby to vůbec nějak fungovalo, jinak její regulátor nevěděl co s tím dělat.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem jel jednou přes nějakou takovou menší centrálu na has. soutěži (tuším ale 3f), ale jen s powermixem 2x100W, diskmenem a mikrofonem. Běželo mi to v pohodě a to na tom byl ještě stánek s občerstvením. Co vím tak ji měly i uzeměnou asi 1m tčí zatlučenou do země (asi v příslušenství).
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
jel sem jednou pres 2,5kw centrálu, hrnul sem tam 2*400W ozvučení z voziku osobního auta, pochod pri pochovávání basy, a teda jako zvládala uplné v klidu, ale byla to nejaká proi řada "bosh"
Důležitá je stabilita výstupního napěti centrály, aby pří odlehčení napětí nepřeběhlo přez povolenou mez 230V+5% (241V/eff).Centrály pro stavební úcely toto většinou nesplňují. Další důležitý údaj je druh zátěže, jestli cent. může pracovat
do odporové nebo i induktivní zátěže. Pozná se to ze štítku generátoru,
jestli ho vůbec má. Jednoduše řečeno 2300W je výkon do odporové zátěže
a 2300W je výkon do induktivní nebo smíšené zátěže.
Doporučuji výběr centrály odborníkem EL.
do odporové nebo i induktivní zátěže. Pozná se to ze štítku generátoru,
jestli ho vůbec má. Jednoduše řečeno 2300W je výkon do odporové zátěže
a 2300W je výkon do induktivní nebo smíšené zátěže.
Doporučuji výběr centrály odborníkem EL.
R. Král... příznivec zvukové techniky
Letos jsme odehráli celý Festival politické písně v Sokolově na proficentrálu půjčenou od fa Catterpillar. Jel na to apec pana Jiřího Dubna cca 50 kW + světla. Za dva dny neyl ani nejmenší problém s elektrikou. Ale to je samo jináá centrála než ses ptal. Když ji přivezli, zavrtal jsem zemnící kolík a uzemnil, ale bylo vidět, že byl dosud nepoužitý. Jejich technik nic neříkal, ale bylo vidět, že se dobře baví.
Jo a v demoautě krmím 2OOW powermix měničem 600/1200W a šlape to. Akorát nevím, jak dlouho by vydržela baterka bez dobíjení
Jo a v demoautě krmím 2OOW powermix měničem 600/1200W a šlape to. Akorát nevím, jak dlouho by vydržela baterka bez dobíjení