Čím nastriekať skeleť reprobedne?

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
Odpovědět
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
sosik
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od sosik » úte 25. srp 2009 9:59:55

Ahoj ahoj, dostal som sa k ďalšiemu problému, čím nastriekať skelet reprobedne? Neviete niekto o nejakej kvalitnej farbe? niečo aby to vyzeralo ako matná čierna a vydržalo prevoz bez väčších škrabancov...nechcem to kobercovať :) alebo prešpecifikujem otázku: čo s povrchovou úpravou? vopred ďakujem za rady a názory:)

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Odposlechy

Příspěvek od blaha » úte 25. srp 2009 10:49:56

Někde v návodech na stavbu beden jsem se dočetl, že to natíraj Tlumexplastem (na ochranu podvozků aut) a pak přes to bezbarvej lak. Každopádně si myslím, že Tlumex plast natřít štětkou (kvůli síle nátěru) a lak stříkat pistolej.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

sosik
Uživatel
Uživatel

Re: Odposlechy

Příspěvek od sosik » úte 25. srp 2009 12:07:20

O tlumex plaste som už počul, dokonca som s niečím podobným aj natieral no nebolo to ono. :? Preto hľadám niečo viac a niečo nové. :(

mart_xx
Uživatel
Uživatel

Re: Čím nastriekať skeleť reprobedne?

Příspěvek od mart_xx » úte 25. srp 2009 23:57:49

skus farbu na skolske tabule
martin

sosik
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od sosik » stř 26. srp 2009 15:27:00

to je zaujmavý nápad :) tá by mohla vydržať, máme nejaké osobné skúsenosti?

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha » stř 26. srp 2009 19:32:42

Já jsem právě kdysi tabulovou barvu na bedny stříkal, je pravda, že tam vydržela až dodnes, tzn. neloupe se. Ale problém je asi v odolnosti a tloušťce vrstvy, protože jakejkoliv vetší rejpanec, což není problém při stěhování nebo přepravě pořídit, je hned vidět :( . Takže nevím, jako úplnou výhru bych to asi neviděl.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

cincik
Nováček fóra
Nováček fóra
Kontaktovat uživatele:

Povrch reproboxu

Příspěvek od cincik » stř 16. zář 2009 15:17:07

Stavim reproboxy a hodili by se mi navody na tvorbu povrchu.Zajmal by me predevsim lak. Pri prvni stavbe sem pouzil cernou lazuru+nekolik vrstev nastrikaneho bitumenu+zalakovat polomatným PUR lakem. Povrch vypada velmi dobre ale je docela meky a brzy se poskrabe. Co pouzivate vy?

Tomáš
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Tomáš » úte 05. led 2010 22:24:52

Ked som to tu objavil neda sa mi pridat:
lebo dnes som sa trochu zaoberal u nas so starimi monitormi Tesla a tak mi akosi padlo do oci, ze oni su potiahnute takou taakou foliou mozno nieco ako samolepiaca tapeta, ale asi je to nieco lepsieho - odolnejsie ako papier ;-) skor aj podla povrchovej struktury skoro asi ako kozenka ale asi nalepene ako tapeta, mozno je to neaka plastova folia,
a co tak skusit foliu ako na popisi aut a okna ale to bude asi moc leskle.

Tak zatial tolko, hadam skusim pozret ci nieco nepisu v takej starsej knizke, len tu jednu/dve co som kedysi mal z kniznice teraz nemam.

Tak zatial tolko, a potom dajte vediet, mozno ze sa mi to potom niekedy zide, zas som zacal uvazovat nad vyrobov vlastnych bedni #-o [-o<
Dakujem.

Pepa raz dva
Nováček fóra
Nováček fóra

Strukturální lak Warnex na reprobedny

Příspěvek od Pepa raz dva » stř 17. říj 2012 9:46:53

Koukněte na výborný strukturální lak na reproduktory za bezkonkurenční cenu.

http://www.eshop-barvy.cz/detail.asp?id ... dat=warnex" onclick="window.open(this.href);return false;

jsou tam všechny informace.

Tomáš
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Tomáš » stř 17. říj 2012 19:26:35

sak to na repromania.net a teda reproobchod.cz reklamuju ponukaju asi davno, tak keby niekomu nevyhovoval henten obchod, no nedalo mi to tu pripisat.

Pepa raz dva
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od Pepa raz dva » čtv 18. říj 2012 8:47:50

No warnex na těch stránkách mají taky, ale nakoupil jsem raději na tom eshop-barvy.cz, pač tam 1kg mají místo 550 Kč za 270 Kč a 12 kg místo 5000 Kč za 3173Kč... takže není co řešit :D

Martin S.
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin S. » sob 20. říj 2012 11:29:48

Na Warnex a jiné strukturované laky je třeba mít pistoli s přetlakem a taky vychytaný postup. Na vrchní vrstvu (strukturu) se dá použít pistole na spodky aut, ale to je taková nouzovka spíš...
Kdo by měl zájem tak mu mohu bedny nalakovat.
Martin S. ::::: MS sound
http://ms-sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Dan.
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Dan. » úte 06. lis 2012 8:38:13

Na Těch monitorech je omyvatelné platno celastik nebo jipax dají se koupit v různých vzorech a barvách dá se koupit třeba na http://www.vosszadovice.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

skeletons88
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od skeletons88 » ned 06. led 2013 13:18:42

Ahoj

Ja som basy netietal z hk-strukturov a drži v pohode len netreba šetrit a zasa ni to prehnat moc.
Odoberieš si asi 1/3 a narieriš tak aby bola natieratelná, vezmeš štetec a natrieš bednu dobre je tupirovat už prvu vrstvu.
Zoberieš zvyšok a trošku ho nariediš, aby mal kašovitejšiu konzistenciu, nie velmy riedke inak sa ti štruktura nevitvori a tupiruješ o5 rovnomernost a kvalita je len v tvojich rukach.

Daval som robit bedne a poviem ti že sa viser nato (tak tenka vrstva že sa to neda normalne prenašat škubneš tym niegde a leti to dole chyba no)

Odpovědět

Zpět na „Repro“