Jak přepravovat aktivní a pasivní bedny?

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
Odpovědět
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
lord_bodom
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od lord_bodom » pon 25. bře 2013 16:14:10

Zdravím, mám dotaz ohledně přepravy beden. Možná je to blbost ale zajímalo by mě zda má přeprava vliv na reprobedny. Přesněji zda když položím bednu na záda či na bok nebo na mřížku reproduktoru a autem projedu dírou na silnici bedna skočí zda ji to může poškodit resp.reproduktor. Jasný že nejlepší je vozit bedny na stojáka a mít je pěvne uchycené ale né vždy to tak je a jde páč je málo místa občas. Díky za názory :)

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » pon 25. bře 2013 17:20:26

Není to blbost, já doporučuju položit na přední stěnu (samozřejmě do měkkého, aby se neotřískala), v nejhorším na bok. To je kvůli reproduktorům, pokud má bedna vzadu aktivní elektroniku, tak může být ten bok nebo dno nejlepší, každopádně vždycky zvažovat všechna rizika, něco jiného je osobák, kombík, dodávka, kamion, a přívěsný vozík s plachtou nebo bez ní, dvě bedny a dvacet beden atd.

H.M.

lord_bodom
Uživatel
Uživatel

Re: Jak přepravovat aktivní a pasivní bedny?

Příspěvek od lord_bodom » úte 26. bře 2013 18:10:37

Díky za názor. My převážíme bedny buď v kufru auta a nebo na káře zaplachtované. Proto mě tato informace zajímá. Máme pasivní bedny a i aktivní.

TomasVv
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak přepravovat aktivní a pasivní bedny?

Příspěvek od TomasVv » pát 29. bře 2013 8:09:32

Najezdil jsem s aktivními bednami v kufru osobáku i na vozíku spousty kilometrů. Za sebe musím říct, že mnohem horší jsou případné pády a rány při nošení, zvláště místními bedňáky a taky musím zaklepat, že se nikdy nic nepolámalo. Ve vozíku máme bedny obvykle nastojato, placaté monitory v kejsech jsou postavené na bok.
Dělám, co mě baví.

Odpovědět

Zpět na „Repro“