Čo Vy na Behringer MS40..?
-
- Reklama
Čo Vy na Behringer MS40..?
Zdravím, po dlhšej odmlke som opäť tu..
Rád by som si kúpil nejaké repro k PC a nechcem nejaké lacné Genius alebo Logitech.. Celkom slušné mi prídu Behringer MS40 aj čo sa týka ceny aj zvuku, ale nechám si rád poradiť.. Samozrejme nemám na nich rozpočet 500€, preto niečo do 150€ za obe by som rád.. Momentálne som našiel Behringer MS40 za 125€ v Nemecku s 3ročnou zárukou tak tie by som kúpil..
Ale ako hovorím, nechám si poradiť..
Ďakujem..
edit: Ešte teraz pozerám na M-Audio BX5 D2 alebo Samson Rubicon R6a snáď by som obetoval ešte tých 50€ navyše..
Ďakujem..
edit: Ešte teraz pozerám na M-Audio BX5 D2 alebo Samson Rubicon R6a snáď by som obetoval ešte tých 50€ navyše..
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo Vy na Behringer MS40..?
M-Audio můžu doporučit, kupoval jsem je pro bratránka jako monitory a je s nima nadmíru spokojený.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Ja mám tiež M-Audio BX5 D2 vyše pol roka ako hlavnú sústavu k PC aj TV, sú výborné. Len škoda, že ich nedokážem využiť na viac ako 10% výkonu kvôli susedom v bytovke 
Ok, tak objednám tie M-Audio BX5 D2.. Vďaka za rady..
Zajtra majú dôjsť M-Audio BX5 D2 tak napíšem ako som spokojný.. 
Takže repro je doma, je to úplne niečo iné ako som doteraz poznal..
Fakt nechápem ako sa dá do takej malej bedničky napchať všetko a aby to v konečnom dôsledku hralo kvalitne..
A čo dokážu tie "malé" 5" repro ma normálne dostalo..
Spokojný som nadmieru, ešte by som chcel vedieť ako hrajú tie 8" od nich..
Inak úplná spokojnosť, stojí to za tie €.. 
-
mayo
8" su cosi silnejsie na basoch a celkovo o malo hlasnejsie, no mozno trochu menej kliticke na stredoch, kazdopadne tie co si kupil su v danej cene slusne.
Som s nimi spokojný, ešte som uvažoval o výmene za 8", ale kašlem na to, som ozaj spokojný..