Monitory na akci - Tapco TH-15 vs Behringer B212A
-
- Reklama
Zdárec , Safa už zná můj názor na Behringri - moje AVERZE k té značce pochází z 80 LET a od té doby se jistě mnohé změnilo - připouštím , zároveň bych si to jako už dál NEprodejnou investici NEpořídil , co do spolehlivosti jsem četl tak taky Qualita odpovídá ceně a proto se o prodeji Behringra dočteš na každé inzerci
Já navrhuju repro od RCF - to hraje slušně i POWER dobrý ! Taky životnost reproduktorů je vyšší Pepane ,Tapco je určitě o třídu před "ULIM" NEpodléhej reklamním trikům PRODEJCŮ , bez zkušenosti z Více stran "NEzávislech" ZVUKAŘŮ
Toto je můj názor
Gusta 
Já navrhuju repro od RCF - to hraje slušně i POWER dobrý ! Taky životnost reproduktorů je vyšší Pepane ,Tapco je určitě o třídu před "ULIM" NEpodléhej reklamním trikům PRODEJCŮ , bez zkušenosti z Více stran "NEzávislech" ZVUKAŘŮ
Toto je můj názor
pepan píše:safa - tak tomu se říká péče o zákazníka,díky za nabídku.Nicméně to už je zrovna objednám na netu a přinejhorším je do 14 dnů vrátím.
No,vypadá to,že za ty peníze nic lepšího v této kategorii neseženu,takže pokud se definitivně rozhodnu něco koupit,tak to nejspíš budou tyto.
Ještě co se týče akustického výkonu.Jakou akci se s tím dá zvládnout?Věřím,že na svatby to stačit bude,tam je stejně vždycky problém,že si pořád senioři stěžují,že je to moc nahlas,i když je zrovna pauza a hraje něco k poslechu.Ale co třeba nějaká taneční párty o 40-50 lidech na parketu,dá se to zahrát s nějakou rezervou ve výkonu?
Gustav - zatím jseš dost offtopic,ale pokud máš osobní zkušenost s těmito aktivy,uvítám tvůj názor.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... pan bez pana ...Safa už zná můj názor na Behringri
Gusto, opravdu se mnoho zmenilo a ackoliv uznavam tvoje pravo na tento prikry nazor zrovna v tomhle pripade se hodne mylis. Obzvlast v te zivotnosti reproduktoru jednoduse nemas pravdu (a tim rozhodne nechci snizovat Tapco).
Co se tyce inzeratu tak Behrinher je bez debat neprodavanejsi znackou pro-audio techniky v republice, logicky se pak nejvice objevuje nejen v prodejnosti ale i v inzeratech a v servisech. Procentualne vyjadreno zustava hodnota servisu a inzeratniho prodeje stejna jako u ostatnich znacek teto kategorie. Uz to samo o sobe dokazuje, ze se nejedna oi NEprodejnou investici, jak pises.
Dale bych se rad zeptal co myslis tim "NEpodléhej reklamním trikům PRODEJCŮ" ? Nabidnul jsem kolegovi moznost vyzkouseni, dokonce bez moji ucasti a v prodejne mimo moji pusobnost ... nenapada mne ferovejsi pristup, kterym bych mohl pomoci. Muzes mi rict jaky v tom vidis reklamni trik ?
Nicmene souhlasim, "NEpodléhej trikům PRODEJCŮ", kteri se bezostysne snazi ocernovat veskere znacky, ktere sami nemaji v sortimentu a ktere konkuruji tem "jejich". Nejen ze je to necestne, je to podle meho i neprofesionalni.
Naposledy upravil(a) safa dne ned 16. lis 2008 14:46:04, celkem upraveno 2 x.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... co ze to bylo nakonec ? B215A ? Mmno uvidis sam, ale 50 lidi s tim uhrajes v pohode (i kdyz priznam se ze o narocich na House party moc nemam predstavu). Seniori si rozhodne stezovat budoupepan píše:Ještě co se týče akustického výkonu.Jakou akci se s tím dá zvládnout?Věřím,že na svatby to stačit bude,tam je stejně vždycky problém,že si pořád senioři stěžují,že je to moc nahlas,i když je zrovna pauza a hraje něco k poslechu.Ale co třeba nějaká taneční párty o 40-50 lidech na parketu,dá se to zahrát s nějakou rezervou ve výkonu?
Jo taaak, (ctu dal a vidim ze nejde o House party ale o svatbu) tak to vubec nemej strach, to uhrajes v pohode. Jak rika Striska, na houseparty by to chtelo asi este neco pod to aby to radne ducalo
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Já mám sub, 28 kg není zas taková váha.pepan píše:Jasně sub je sub,jen kdo se má s tím tahat,zvlášť když 98% hostů na akci pak žádný rozdíl nepozná .![]()
Pokud jezdíš jenom svatby, tak tam je to opravdu šumák
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín