aktivní reproduktor + pasivní reproduktor
-
- Reklama
aktivní reproduktor + pasivní reproduktor
Dobrý den
Mám aktivní reproduktor Skytec, který má vstup na Jack 6,3 a xlr. Výstup xlr.
Kdybych si koupil pasivní reproduktor a propojil s aktivním reproduktorem pomocí xlr, s aktivním reproduktorem bych měl propojený mix přes jack 6,3, fungovalo by to?
Díky za odpověď
Mám aktivní reproduktor Skytec, který má vstup na Jack 6,3 a xlr. Výstup xlr.
Kdybych si koupil pasivní reproduktor a propojil s aktivním reproduktorem pomocí xlr, s aktivním reproduktorem bych měl propojený mix přes jack 6,3, fungovalo by to?
Díky za odpověď
- Tadeáš Svozil
- Uživatel
Re: aktivní reproduktor + pasivní reproduktor
Napíšu to trochu pochopytelněji:
Aktivní reproduktor má svůj vlastní zesilovač...tedy ze vstupu na reproduktoru se signál rozděluje do zesilovače a taky do výstupu, označeného praděpodobně jako THRUU >>> Do xlr nejde zesílený signál > xlr aní není konektor určený pro zesílený signál -> na to je speakon, představ si to tak, jakoby jsi připojil nějeký 10ti palcový pasivní reproduktor přímo na výstup z toho mixu.
Rozdíl mezi bohem a zvukařem: Bůh si nehraje na zvukaře
Hele jestli to pořád potřebuješ tak můžeš kuchnout tu aktivku a vytáhnout si ven extra speakon do té pasivky
A si si istý že ten zabudovaný zosil to dlhodobo zvládne do poloničnej impedancie?
Ajn. Jsem idiot. Bylo by ale dobré jako vždy uvést co konkrétně máš za reproduktory.
Nemyslím si, že je vhodné oživovat téma, které vyřešil již před jeden a půl rokem Tonda svou odpovědí: "Ne"
Již v první větě tazatele stojí, že aktivka je Skytec... Toto slušní lidé, jimiž zvukaři bez pochyby jsou, ani nevyslovují, natož aby to používali, přičemž je zcela lhostejné o jaký model se jedná...
Již v první větě tazatele stojí, že aktivka je Skytec... Toto slušní lidé, jimiž zvukaři bez pochyby jsou, ani nevyslovují, natož aby to používali, přičemž je zcela lhostejné o jaký model se jedná...
Co nejde silou, jde ještě větší silou...