Dotaz na alternatívu k RCF ART 932

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
mkarr
Uživatel
Uživatel

Re: Dotaz na alternatívu k RCF ART 932

Příspěvek od mkarr » stř 18. čer 2025 0:56:49

Abraxas: Já na 310 taky nedám dopustit. taky jich mám pět. Za tu cenu dobrý. Rozhodně nehrála o tolik hůř, o kolik je levnější.
Ono obecně se zvyšující kvalitou se ještě větším tempem než kvalita, zvyšuje cena. A pravda, i to že jsem koupil ty sloupky, tak jsem ještě před cestou přes půl republiky pro ně, probíral s Damtonem. Ale až na místě když jsem tu 310 postavil vedle toho NXL-24-A, a poodešel 15 metrů, jsem si řekl, jo to chci. To se mi ani s těma Reevo o tolik víc nelíbilo. A jestli se ty peníze vrátí... My hobíci máme tu výhodu, že koníček je od toho aby bavil a ne aby vydělával. Když to zvládne oboje, tím líp, ale není to podmínka nutná.

exxxi: O té květnové srovnávačce jsem věděl a chystal jsem se, ale bohužel do toho vlezlo něco důležitějšího. Chystám se i na tu poprázdninovou. Ale Nový Bydžov je přecejen kapku z ruky. A i když je asi snazší zvednout zadek a strávit 5 hodin na cestě tam a zpět, než pořádat svoji vlastní, tak když těch 5 hodin pojede z Moravy 20 lidí, už to číslo začíná být hrozivé.

Exxxi - telefon

Re: Dotaz na alternatívu k RCF ART 932

Příspěvek od Exxxi - telefon » stř 18. čer 2025 1:33:45

Mě se vůbec nechtělo, ale potřeboval jsem Lukášovi odvézt světlo na servis.

Odpovědět

Zpět na „Repro“