Basovky k EV ETX-10P
-
- Reklama
-
Vizak
Basovky k EV ETX-10P
Dobrý den,
Měl jsem možnost slyšet tyhle bedny a moc se mi zvukově zalíbili a rozhodl jsem se, že bych je poříídil pro naši zábavovou kapelu.
Koukal jsem, že i na tomto fóru je lidé chválili společně s FBT Ventis 206. Ty jsem taky slyšel, ale přišli mi víc rovné a míň průrazné ve výškách, proto se mi víc zalíbili EV.
Chtěl bych se zeptat jestli budou dobře fungovat s EV EKX-18SP a kdybych později chtěl rozšiřovat na 4ks basovek, jestli nebude nahoře málo. Popřípadě jestli se vyplatí investovat do EKX serie.
Popřípadě kolik uhrají lidí venku.
Děkuji
Měl jsem možnost slyšet tyhle bedny a moc se mi zvukově zalíbili a rozhodl jsem se, že bych je poříídil pro naši zábavovou kapelu.
Koukal jsem, že i na tomto fóru je lidé chválili společně s FBT Ventis 206. Ty jsem taky slyšel, ale přišli mi víc rovné a míň průrazné ve výškách, proto se mi víc zalíbili EV.
Chtěl bych se zeptat jestli budou dobře fungovat s EV EKX-18SP a kdybych později chtěl rozšiřovat na 4ks basovek, jestli nebude nahoře málo. Popřípadě jestli se vyplatí investovat do EKX serie.
Popřípadě kolik uhrají lidí venku.
Děkuji
-
Návštěvník
Re: Basovky k EV ETX-10P
... koľko ľudí býva na zábave?
S tak maličkou bedňou sa zázraky robiť nedajú, aj keď je veľmi dobrá... (pýtaš sa. koľko uhrajú vonku...)
Zábavová kapela je pre mňa partia chlapov - nie je problém s nosením... Takže, ak Electro voice, tak 2x ETX35P.
Menšie akcie bez subu, väčšie so spomínanými submi...
(malá 10", hoc kvalitná bedňa sa na väčšej akcii - stále beriem do úvahy otázku na akcie vonku - stratí)
S tak maličkou bedňou sa zázraky robiť nedajú, aj keď je veľmi dobrá... (pýtaš sa. koľko uhrajú vonku...)
Zábavová kapela je pre mňa partia chlapov - nie je problém s nosením... Takže, ak Electro voice, tak 2x ETX35P.
Menšie akcie bez subu, väčšie so spomínanými submi...
(malá 10", hoc kvalitná bedňa sa na väčšej akcii - stále beriem do úvahy otázku na akcie vonku - stratí)
Když se podívám na cenovou hladinu téhle bedny, tak jen valím bulvy. Na zábavy bych hledal něco s lepším driverem, tedy obvykle 1,4" a mnohem nižší dělící frekvencí.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
-
Marián
ETX 15SP by mal byť akurát k ETX10P. 18 k tomu asi zbytočný. EKX 18SP kúpili do kapely v meste chceli nahradiť ELX 118 ale vrátili s5 že výkonový rozdiel malý a sa cenovo absolútne nevyplatil. Pokiaľ sa vonku nejedná o hranie niekdecpod stánkami tak ako písali kolegovia treba niečo s 12" alebo 2x8-10 a lepšín HF k tomh subbasy 4 ks nejake výkonnejšie 15ky alebo 2 ks top level 18".
-
Vizak
Lidí býva okolo 100-150, ale hrajeme i sály s kapacitou cca 350 lidí. Takže říkáte, že mám koupit jiné vrchy? Jaké doboručujete v podobné cenové relaci?