Aktívny aparát pre "one mann show"

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
exxxi
Uživatel
Uživatel

Re: Aktívny aparát pre "one mann show"

Příspěvek od exxxi » úte 09. pro 2025 2:31:08

Tazatele bych neurážel. Prostě nějak začal. Zvučení je komplexní řetězec, klidně bych mu vše ukázal, ale obávám se, že ze Slovenska se mu na západ od Prahy nebude chtít jet.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.

Abraxas

Příspěvek od Abraxas » stř 10. pro 2025 7:51:59

Nikoho neurážím..tazatel je zřejmě úplně vymyšlené AI nebo kokotina..přece "one man show" je dávno vymyšlené.. kabelka na kolečkách . RCF EVOX. EV, HK .. nejlepší byl HK audio ta Nano 600 s mixem - vždyť je toho plnej Youtube a on se někdo na to ptá kdo má 712.. to je předse blbost...

asterix1
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od asterix1 » stř 10. pro 2025 10:40:35

Príkladov na dobré zostavy "one man show" tu v tomto vlákne bolo uvedených dosť. Väčšina sa dá vypočuť v showromoch alebo priamo na akciách a rozhodnúť sa objektívne. Súhlas s názorom, že stále niekto zbytočne hľadá niečo skladnejšie od ART712 apod., pokiaľ možno kvalitatívne lepšie a lacnejšie. To je ako veriť, že medzi malými aparátmi do 1000eur existuje nejaký "svätý grál" doteraz neobjavený alebo je utajený. Súhlas aj s Exxim, pre niektorých samozvučiacich umelcov je používanie analógov s fyzickými potenciometrami jediná voľba.

PeBe
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od PeBe » čtv 11. pro 2025 9:03:03

Dovolím si, vsunout se do debaty s OffTopic příspěvkem. ;-) Použití analogu nemusí být jen o možnosti snadného dosažení fyzických prvků samozvučícím one man showmanem. Můj kapelník je špičkový ekonom a brilantní zpěvák. Bohužel, zcela nepoužitelný, co se týká moderní techniky. Je zázrak, když pošle e-mail a když si omylem něco blbě nastaví na mobilu, klidně není týden k zastižení, než navštíví servis... :-)
Když si ode mě půjčuje pidi zvouček na nějakou privátní besídku, musím mu zabalit přesný počet kabelů, vybavit je popiskami a zpracovat přesný popis s obrázky, co a kam zapojit. Digitál ze zásady odmítá, přestože mu nabízím malý kufřík s SC Ui12 a bere si mnohem větší kufr s A&H ZED14. Odmítá i prcka FLOW8, protože smrdí digitálem.
Nikdy bych si ho však neodvážil nazvat "klasickým kecalem, co o tom ví hovno". Prostě má nastavené životní hodnoty jinak a umí něco jiného, než já. A nehraje v tom roli, že je to můj kamarád, prostě nemám ve zvyku se navážet do lidí, kteří neumí, nebo neznají, co já a ptají se na věci, které mně připadají zcela samozřejmé...
Co nejde silou, jde ještě větší silou...

Odpovědět

Zpět na „Repro“