PreSonus StudioLive 16.4.2
-
- Reklama
-
uncle.fido
- Nováček fóra

PreSonus StudioLive 24.4.2
Ahoj lidi, taky zvažuju koupi 24ky. Vy šťastní, co už ho máte, jste opravdu šťastní, nebo toho spíš litujete ? Vím hodně obecná otázka. Tak jinak, jak "dobrý" je na live ? Co efekty , hally, reverby, delaye, jsou "použitelné" ? Jak FAT channel, fungují kompresory, EQ... dobře ? Zkusil jste už někdo použít třeba comp. nebo gate na více šavlích najednou - chodí to ? Prostě postřehy, dobré i špatné ale prosím postřehy k tomu, jak to hraje, ovládání mě tolik nezajímá, to se člověk naučí, ale s tím, jak to hraje, nic neudělá
. Případně mi písněte na libor.fiedler@tiscali.cz. Dík Libor
-
Jiří E
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Taktéž by mě to zajímalo. Bohužel lidé, co se "napálí" a zjistí, že pult nestojí za nic to asi veřejně nepřiznají. Kamarád má Mackie TT24 a až teď přiznal, že to není to pravé ořechové. Bude to i u tohoto pultu ?? Takže mi prosím napište třeba soukromou zprávu. Dík.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
zvukova-technika-mixazni-pulty/digitaln ... t=presonus" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
- gabluk
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
To jsou porad obecne otazky...pult proste hraje, hraje jako kazdy jiny digital dane cenove kategorie, vykonove problemy jsme zadne nezaznamenali, vsechny efekty fat kanalu lze pustit najednou a porad to funguje, reverby jsou pouzitelne, kdo je zvykly na lexikon, nadseny nebude, ale pouzit se daji. Pouzivame jej na zive hrani, jsme plne spokojeni, na zadny problem jsme zatim nenarazili. Vse funguje tak jak je napsano v manualu. Nove k nemu dodelali aplikaci pro vzdalene ovladani IPadem, coz je dalsi fajn vychytavka jak pro zvukare (treba pro nastaveni EQ v sale - muze si jej nosit s sebou po sale), tak pro muzikanty (treba nastaveni odposlechu primo z podia). To me pripada jako prijemna blbina.
-
xxxPetrxxx
- Nováček fóra

Ahoj mám Presonus 24.4.2 a všechno je v pohodě až na nahrávání proto bych se chtěl zeptat jak jste vyřešili ten problém s nahrávání když SW sám přestal nahrávat
- gabluk
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Pokud mas na mysli situaci, kdy se nahravani smaovolne obcas zastavi, tak problem je s citlivosti FW rozhrani. Jedna moznost je vymenit ovladac za "legacy" - postup je popsany na strankach presonusu, nebo vymenit rozhrani v PC/notebooku. Ne vsechny chipsety jsou podporovany a nektere proste nefunguji. Ja nakonec vymenil kartu v PC a funguje to zcela stabilne bez jedineho problemu.
-
Patso
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tak, taky jsem už nazkoušel 24ku a opravdu jede tak jak má..... Ovládání je více méně intuitivní.
Zvukově je to dost hrubé, lepší než jsem čekal...
Na otázku typu: Jede všechno a na všech šavlích a dobře? Ano jede to líp než by se za tyhle prachy čekalo.
Routing? Ano, taky dobrý.... dle daných možností.
Co mi vadí? Že to nemá XLR auxy.
Jsem VYLOŽENĚ NADŠENÝ S HEADROOMU inputů, w-o-e to je mazec.
Kdo se chce zeptat na co chce z live zvučení, klidně může...
Zvukově je to dost hrubé, lepší než jsem čekal...
Na otázku typu: Jede všechno a na všech šavlích a dobře? Ano jede to líp než by se za tyhle prachy čekalo.
Routing? Ano, taky dobrý.... dle daných možností.
Co mi vadí? Že to nemá XLR auxy.
Jsem VYLOŽENĚ NADŠENÝ S HEADROOMU inputů, w-o-e to je mazec.
Kdo se chce zeptat na co chce z live zvučení, klidně může...
- kanjec
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tak chlapi, zklamání. MIX ZDECHNUL
Dneska jsem odesílal přes dodavatele do Disk.cz na reklamaci. Dám vědět, jak vyřeší.
Ondřej Hornig
home - http://www.ohornig.cz/
- gabluk
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
No jo no...svet ani zadne vyrobky nejsou dokonale. Obcas se proste neco pokazi. Bez ohledu na vyrobce.
Můžeš sem napsat co se stalo ?
A&H GLD-80, A&H CQ20B, Soundcraft Ui16, RCF HD32, FBT Ventis 206A, SPL A394
-
Patso
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
kanjec píše:Tak chlapi, zklamání. MIX ZDECHNULDneska jsem odesílal přes dodavatele do Disk.cz na reklamaci. Dám vědět, jak vyřeší.
Jéééé, tuhle fotku jsem viděl u Šáfy na fejskuku. No jo no, stává se...zrovna včera mi kámoš volal že mu zdechl jeden board na Vii4, to si myslim že je trochu horší pálka. Možná tak v ceně toho presonusu
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Taky jestli se jen rozsypal displej, a v nějakým nouzovým módu, nebo třeba přes FW a PC to šlo dozvučit, nebo sbohem a šáteček
.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Takže si rád HÝČKÁM svého ANALOGA
Zvukař Gustav
- kanjec
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ano, termín Sbohem a šáteček je přesný 
Na FB k tomu je zajímavá diskuze - http://www.facebook.com/photo.php?pid=8 ... 0021792676" onclick="window.open(this.href);return false;
Mix lupnul do beden a vpodstatě od té doby se chová, jak chce. Po každém startu najede v jiné konfiguraci, občas zmizí presety efektu, nejde nahrát ani uložit scéna, ale co hlavně - přes mix neteče signál. Na každém kanálu akorát plná červená čára gain reduction a signál se ani nehne. Přehrání FW nepomohlo. Uvidíme, co na to Disk.cz...
Na FB k tomu je zajímavá diskuze - http://www.facebook.com/photo.php?pid=8 ... 0021792676" onclick="window.open(this.href);return false;
Mix lupnul do beden a vpodstatě od té doby se chová, jak chce. Po každém startu najede v jiné konfiguraci, občas zmizí presety efektu, nejde nahrát ani uložit scéna, ale co hlavně - přes mix neteče signál. Na každém kanálu akorát plná červená čára gain reduction a signál se ani nehne. Přehrání FW nepomohlo. Uvidíme, co na to Disk.cz...
- Přílohy
Ondřej Hornig
-
Patso
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Zřejmě ti v tom počítadle zdechla ramka
( nepřeju ti to samozřejmě )
No jo no, jak jel před tím?