mikrofony + zvukovka 1500€
-
- Reklama
Re: mikrofony + zvukovka 1500€
Pekne porovnanie, bohuzial podla vyssich modelov sa neda nikdy tusit ako bude nizsi model hrat.
Co sa vokalu tyka, tak u87 mi prisiel samozrejme kvalitou najlepsi, ale z tych styroch by som bral lct 540, nadherne nenasilny zvuk hlavne v tichsich pasazach.
Ak by som mal dat za novy c214 340euro, tak jednoznacne by som bral lct 540 z polska.
Co sa vokalu tyka, tak u87 mi prisiel samozrejme kvalitou najlepsi, ale z tych styroch by som bral lct 540, nadherne nenasilny zvuk hlavne v tichsich pasazach.
Ak by som mal dat za novy c214 340euro, tak jednoznacne by som bral lct 540 z polska.
Zdravím, ta 240 od Lewittu šlape fakt dobře. Co mám zkušenosti s jinými, tak převyšuje cenovou třídu bez výrazných problémů. Není problém zaslat nahrávky z tohoto mikrofonu i z jiných.
Jinak polští prodejci dle webu jsou levnější, ale pokud jsem na ně udeřil, že je zakoupím, tak je nemají a nebo s jinou cenou. A bohužel polský distributor, který si vyhádal ceny pro východní Evropu, zjevně nesleduje své obchody, jelikož má každý ceny jiné, což nesmí být. Češi bohužel to štěstí takové nemají
Jinak polští prodejci dle webu jsou levnější, ale pokud jsem na ně udeřil, že je zakoupím, tak je nemají a nebo s jinou cenou. A bohužel polský distributor, který si vyhádal ceny pro východní Evropu, zjevně nesleduje své obchody, jelikož má každý ceny jiné, což nesmí být. Češi bohužel to štěstí takové nemají
Tak zjevně pavlii neví, že pan Iryson je jen distribuce, není prodejce. A už vůbec ne v ČR. Na to je tu HUDEBNÍ CENTRUM VLAŠIM.
- pavlii
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mno - když distribuuje, umí i prodat (maloobchodně)
o Vlašimi jsem v době, kdy jsem sháněl Lewitt já, nic nevěděl; tehdy mi internet vyplivl prodej/distribuci na úplně jiný server, kde to dost vázlo.... proto jsem nakonec zvolil IRYSON, na které jsem náhodou narazil v jedné diskusi.
Díky každopádně za informaci.
P.
P.S.: Koukám - vypadá to na docela "mladý" web, který vznikl celkem nedávno; to by vysvětlovalo, proč jsem na něj tehdy nenarazil.....
Díky každopádně za informaci.
P.
P.S.: Koukám - vypadá to na docela "mladý" web, který vznikl celkem nedávno; to by vysvětlovalo, proč jsem na něj tehdy nenarazil.....
Sice uz mikrak mam, ale velmi ma ta 240 zaujima, posli daku nahravku, hlavne ako zvlada sykavky ma zaujima.douby píše:Zdravím, ta 240 od Lewittu šlape fakt dobře. Co mám zkušenosti s jinými, tak převyšuje cenovou třídu bez výrazných problémů. Není problém zaslat nahrávky z tohoto mikrofonu i z jiných.![]()
Dik
Naposledy upravil(a) oref dne stř 14. srp 2013 17:08:09, celkem upraveno 1 x.
Zatial to vidim takto:
Kopak EV N/D868. Alebo skor D112?
Snare Audix i5. Skusim ho na tomoch, ak sadne tak pojde aj tam.
Rode M3 ma stale laka na OH. Ak ale do 120e/kus su lepsie, tak si ho necham vyhovorit.
Kopak EV N/D868. Alebo skor D112?
Snare Audix i5. Skusim ho na tomoch, ak sadne tak pojde aj tam.
Rode M3 ma stale laka na OH. Ak ale do 120e/kus su lepsie, tak si ho necham vyhovorit.
EV na kopak uz je napevno
Ostava uz len rozhodnut co na OH a hihat, klasika... : Rode NT5, sE sE1a alebo Oktava MK-012 (3kapsule)
Ostava uz len rozhodnut co na OH a hihat, klasika... : Rode NT5, sE sE1a alebo Oktava MK-012 (3kapsule)
EV na kopak uz je napevno.
Na OH a hi-hat sE sE1a.
Dam vediet ci som nakoniec zobral aj na tomy Audix i5.
Dakujem za pomoc
Na OH a hi-hat sE sE1a.
Dam vediet ci som nakoniec zobral aj na tomy Audix i5.
Dakujem za pomoc
Viete mi este poradit co sa stojanov tyka?
//sry, vyhladam si to teda
//sry, vyhladam si to teda
Naposledy upravil(a) oref dne ned 18. srp 2013 21:00:07, celkem upraveno 1 x.
co kdybys neřešil všechno v jednom tématu a vyvinul nějaké úsilí, tj. aspoň trochu hledal? všiml sis vůbec, že tu jsou nějaké sekce? a hodně dotazů už tu bylo řešeno?
administrátor, moderátor