kopákový mic

Dynamické, kondenzátorové, zpěvové, nástrojové, bezdrátové...
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T

Příspěvek od » úte 23. kvě 2006 10:00:24

Kopák bez díry se zvučí nejlépe tak, že se snímá prakticky jakkoliv a zvuk se použije jako trigger pro nějaký slušný sampler modul s dynamikou, např. Alesis D4 či DM5. :D Jinak vážně, Ota zde poměrně přesně a jistě z vlastních zkušeností popsal jak na to v případě otvoru v zadní bláně. Pokud někdo máte zkušenosti s uzavřeným, zkuste to podobně popsat. Taky se rád přiučím.

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » úte 23. kvě 2006 13:09:32

... mmno abych rek pravdu ja to delal dvakrat, jednou na zivo a jednou ve studiu. Na zivo to byla takova SKA kapelka ... tam jsem to bral zepredu pred plnou blanou a tam to bez tlaku a tecky nevadilo navic docela to s tim celkem dobre fungovalo.

Ve studiu jsem to delal na jedny jazzarne ... kde jsem to bral ze strany palicky kondikem ... a tam zase nebylo potreba delat bigbeatovy korekcni upravy o kterejch mluvil Ota, takze hluk mechaniky z toho nikterak nevylejzal. Navic to byla asi dobra slapka ;-)

DannyS
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od DannyS » pon 12. čer 2006 19:44:31

Nazdar z me skušenosti kopak nazvučiš dobře jen kvalitnim mikrofonem a ty stylu hama nepovažuji za mikrofon,ale to jsou atrapy a dětské hračky

zvucek
Nováček fóra
Nováček fóra

Superlix

Příspěvek od zvucek » ned 13. srp 2006 16:54:13

Zdárek. Z hodně levných sad se mi nejvíce líbila Superlux..Nepamatuji si přesné označení, (DRK F5H3,možná????? :shock: ).Obsahuje 8 kousků a především kapacitní over-heady, jsou za ty prachy solidní.Ani ten kopákovej mic. není špatnej, do zkušeben doporučuji.Célá sada stála cca7000,-.

haromax
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od haromax » stř 13. zář 2006 21:57:55

no taky jde o to aby ten kopák sám o sobě dobře hrál , pokud z toho leze neidentifikovatelnej pazvuk tak ani D 112 nic s tím nesvede. mám poměrně dobré zkušenosti co se týče poměru kvality a ceny s kopákovým mikrof. od Dexonu .

Odpovědět

Zpět na „Mikrofony“