Bzučení
-
- Reklama
-
Nimirou
Bzučení
Dobrý den,
mám problém můj mikrofon permanentně bzučí jako kdyby jsem se ho dotýkal. Občas se povede to nějak uklidnit ale jinak to bzučí skoro permanentně. Mam ho zapojený do zvukovky a ze zvukovky do pc když odpojím mikrofon nic nebzučí takže je to u mikrofonu ale absolutně nevím co to je mohl by někdo pomoci prosím. Děkuji
mám problém můj mikrofon permanentně bzučí jako kdyby jsem se ho dotýkal. Občas se povede to nějak uklidnit ale jinak to bzučí skoro permanentně. Mam ho zapojený do zvukovky a ze zvukovky do pc když odpojím mikrofon nic nebzučí takže je to u mikrofonu ale absolutně nevím co to je mohl by někdo pomoci prosím. Děkuji
-
3x55
Re: Bzučení
No co to je, to zjistíš snadno. Když umíš psát, tak i číst, nebo ten mikrofon nemá na sobě nic napsané?
označení mikrofonu, zvukovky, kabelu... máš možnost ( u kamaráda) vyzkoušet jiný mic, kabel, zvukovku? Připojeno symetricky nebo nesym?
dělá to i když na něj nesaháš? co to je bzučí?
Dá se popsat možná celá A4 příčin a 4 A4 možných řešení, ale to po nás doufám nechceš, stejnak bys v tom tápal.
dělá to i když na něj nesaháš? co to je bzučí?
Dá se popsat možná celá A4 příčin a 4 A4 možných řešení, ale to po nás doufám nechceš, stejnak bys v tom tápal.
A&H GLD-80, A&H CQ20B, Soundcraft Ui16, RCF HD32, FBT Ventis 206A, SPL A394
-
Nimirou
Microfon je t-bone 600 zvukovka lexicon LAMBDA no právě že když mikrofon držim u kabelu a na membrane tak to nebzučí což nechápu nemam možnost ani jednoho jde o to ze někdy to přestane a někdy ne:/ ten zvuk jak to bzuči mužu nahrát ale je to stejný jako když dam prsty na membranu tak to bzuči stejně. On prave bzuci kdyz nanej nesaham a mam ho jen na stojanu :/
- zelatina
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
skontrolovať zem kábla aj mikrofónu a celkovo kábel, či nemá skratnuté žily
Např zkus jiný kabel, pokud brum zmizí je vada v původním kabelu, nebo se to dá změřit měřákem atd.