Levný mic do zkušebny
-
- Reklama
-
doubleF
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Levný mic do zkušebny
Zdravím.
Odešla nám stará Shurka C606, a potřebovali bychom na zkušebnu něco levnýho - 1000Kč. Přemýšlel sem o Shure PG48. Chápu, že v týhle cenový relaci bude kompromis úspěšný řešení, ale pochopte: sme chudý studenti...
Odešla nám stará Shurka C606, a potřebovali bychom na zkušebnu něco levnýho - 1000Kč. Přemýšlel sem o Shure PG48. Chápu, že v týhle cenový relaci bude kompromis úspěšný řešení, ale pochopte: sme chudý studenti...
Sound for people, Ponorka live stage - Jihlava
Re: Mic do zkušebny
PG48 nee, radši bych riskl toto: http://www.audiotek.cz/Beyerdynamic-Opu ... e/:3:13502 - to je kolem toho litru nebo radši připlatit na http://www.audiotek.cz/Sennheiser-E825S ... n/:3:12440 - to už by mělo být slušné řešení, ta PG48 je stejně kolem 1200,- , takže 1700,- na E825S taky nějak schrastíte.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
Re: Mic do zkušebny
Shure PG48 urcite nebrat, mame jeden SM48 a ten hraje strasne, a ty PGcka jsou podle me jeste horsi. Pavel2 tady vychvaloval Soundking EH002(stoji cc800) viewtopic.php?f=98&t=853. Nebo si zkus nekde nechat zapojit Audio-technika MB 1k (cca za 1000), ten jsem sice nemel, ale mel jsem jednou pujcene nastrojaky MB 2k a ty se me hodne libily, v klubu mam od nich sadu na bici za 5000 a taky OK.
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....
- Pavel Sedlák
- Uživatel

Mic do zkušebny
Jj - vyjímkou potvrzující pravidlo "za málo peněz, málo muziky" je EH002.
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
-
doubleF
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Levný mic do zkušebny
Jo, EH002 se tváří přijatelně, díky. (pár lidí různě psalo, že jde rychle do vazby.)
Sound for people, Ponorka live stage - Jihlava
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Levný mic do zkušebny
Muzes zkusit od nas Beyerdynamic Opus 29, za ty oenize je to dobrej majk.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Levný mic do zkušebny
A což takhle "RH sound PRO 30". Osobně ho neznám, ale údajně by měl být taky v pohodě. A cenově jako Soundking.
-
knobtweaker
- Uživatel

Levný mic do zkušebny
Nevym proč vyhazovat prachy za šunty, když si připlatíš 400 a můžeš mít uplně boží mikrák, mrkni na tohle hraje to daleko lím než sm58 a je to levnější http://www.music-city.cz/eshop/akg-d-5-100282_103675_0" onclick="window.open(this.href);return false;
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Levný mic do zkušebny
Kolem toho litru bych šel asi do toho Beyera, ale jinak souhlasím s tím, že AKG D5 má bezkonkurenční poměr cenXvýkonXkvalita, mám jich 6 na zpěvy, krásně odolný vůči vazbě, když je dobrej zpěvák/čka nemusíš ani moc kroutit z korekcema. Téď ještě plánuju dokoupit jeho bezdrátovou verzi.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
lezi znovu
Levný mic do zkušebny
opravdu levny a skvely mikrofon do zkusebny. rh sound, nejaka ta kopie 58 ktera v soucasne dobe je snad dokonce lepsi nez to, co soucasne sm 58 vyluzuji, mam jadnu starou 10 let- bomba, jednu pul roku a skoncila na kytarovy komba- hnus, pak mam audixy, opusy a kde co, na zkusebne pouzivame stejne ty laciny nahrazky od rh nebo jak se to ted jmenuje pa- sound. 580- zvuk nechapu za ty prachy, velice odsolny na vazbu a pivni dech jiz po leta 
-
pisty
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Levný mic do zkušebny
Netuším jestli se dají ještě sehnat, ale PL-8 od DAPu byla věrná kopie SM58čky - při testování se mi subjektivně dokonce jevil lepší, ale mohlo to být tím, že ta 58čka už měla něco "naflusáno"..
A stála okolo 1200
Jinak 100% souhlas s D5tkou
A stála okolo 1200
Jinak 100% souhlas s D5tkou
klídek chlapi, to je nulák
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Levný mic do zkušebny
Tak to já raději tu Audio-Technicu MB 1k, za ty prachy paráda, D5 mě moc neoslovil...
Ale lepší než PG58 určitě...
Paradoxně jsem tu kdysi dávno PG58 chválil jak sou v pohodě, nejsou.
Ale lepší než PG58 určitě...
Paradoxně jsem tu kdysi dávno PG58 chválil jak sou v pohodě, nejsou.
Dělám, co mě baví.
Levný mic do zkušebny
PG-čka chválil kolega taky, pak si ose mě půjčil Sennheisery E835 a E845 a bylo po iluzi. Jednu PG58 nechal na zpěv jen u basáka, že mu k hlasu na doprovod nejlíp seděla.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
-
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Levný mic do zkušebny
Ty PGčka mám taky, naštěstí jen dva
Jeden mám u sebe jako zvukař a druhý mám schovaný jako záložní cokdyby..použít by se dal asi leda na stojanu kde by s ním nikdo nehýbal. Přenáší to docela hodně manipulační ruch..Ale byl to můj takový první "profi" mikrofon..
D5 je určitě v tomto směru úplně někde jinde, ale taky je dražší. Já být Váma nešetřím, on ten dobrý mikrofon se určitě vyplatí koupit. Sennheisery ještě nemám ozkoušené, ale minimum bych viděl od AKG D5 a pak se dívat výš. Možná ale není špatné si pořídit klasiku SM58, protože s největší pravděpodobností se s ní setkáte na většině koncertů a tak by jste si na ni zvykli..zvukově to sice není úplně ono, ale aspoň budete vědět jak na ní
D5 je určitě v tomto směru úplně někde jinde, ale taky je dražší. Já být Váma nešetřím, on ten dobrý mikrofon se určitě vyplatí koupit. Sennheisery ještě nemám ozkoušené, ale minimum bych viděl od AKG D5 a pak se dívat výš. Možná ale není špatné si pořídit klasiku SM58, protože s největší pravděpodobností se s ní setkáte na většině koncertů a tak by jste si na ni zvykli..zvukově to sice není úplně ono, ale aspoň budete vědět jak na ní
- jirkaaa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Levný mic do zkušebny
a co třeba toto? http://hudba.bazos.cz/?hledat=Mikrofon+ ... a=&iddel=1" onclick="window.open(this.href);return false; pokud je ještě má tak by jsi cenu srazil a máš za cca 1500,- 2 solidní kousky
Edit. 2ks mám dodnes a nestěžuju si, dokonce jsem na ně dělal i Hudbu Praha a taky nebuzerovali.
Edit. 2ks mám dodnes a nestěžuju si, dokonce jsem na ně dělal i Hudbu Praha a taky nebuzerovali.
Kdo vás to naučil dělat takovej kravál?:)