Mikrofon do domácího studia...
-
- Reklama
Nevím jestli jsi to pochopil správně, ale ten pár bych používal ve studiu na nahrávání nástrojů, např. kytary, housle apod. Sbory nechci dělat ve studiu, ale párkrát za rok nazvučit živě do beden.
Tipoval bych, že ty C414 jsou jenom studiová záležitost. Samozřejmě cena dost rozhoduje a 20 000,- za pár je pro mě strop.
Tipoval bych, že ty C414 jsou jenom studiová záležitost. Samozřejmě cena dost rozhoduje a 20 000,- za pár je pro mě strop.
Tak s tou C414 jsem se mýlil, koukal jsem, že se používá i na live, ale ta cena je na mě vysoko.
Ale ještě jsem narazil na stereo pár AKG C214, což by měla být očesaná 414. Doporučili byste?
Ale ještě jsem narazil na stereo pár AKG C214, což by měla být očesaná 414. Doporučili byste?
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... 930tka je VELMI dobra malomembranova tuzka, kvalitativne srovnatelna s Neumanovskou KM184 nebo Schoepsovskou MK4. Vazbit bude stejne jako kterejkoliv jinej kondik, zalezi jak ho pouzijes. Tedy, jako se vsemi kondiky s nim musis pri ozvuceni zachazet citlive. To ovsem neni chyba...Synek píše:Adepty mám: Beyer MC930 a AKG C451. U té MC930 se trochu obávám při živém zvučení vazby
Jinak pokud bys mel hloubejc do kapsy doporucuju vyzkouset sE4400A pair nebo sE4 pair coz jsou rovnez skvely mikrofony.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
Niki
mám nahrávací studio..myslím si,že ej v dost dobré kvality a sehnal bys ho do cenové relace 5 000 kč 
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ja byt nerozumet pan tam povidat si tu.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,