Ozvučení houslí
-
- Reklama
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ozvučení houslí
Ja riesim nieco podobne. Obcas zvucim folklorne akcie a na vilolu sa mi velmi osvedcil dynamicky OPS 62, povodne urceny pre dychy. Je velmi dynamicky, vyrovnany, citlivy a velmi dobre odolava SV. No tiez je najvacsi problem s uchytenim. Stipec sa samozrejme neda otvorit az na sirku korpusu a tak ostava bud ramik "podbradnika" alebo f-kluc, cim ale moze hrozit poskodenie vrchnej dosky vylomenim.
Ale zvuk OK.
Ale zvuk OK.
- Přílohy
-
- opus62_bg.jpg (20.98 KiB) Zobrazeno 3752 x
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ozvučení houslí
Osobne mam radsi Opus 82 (pruzne ulozenej kondik) nez Opus 62 (dunamika) ani ne tak z duvodu zvuku (oba hrajou senzacne obzvlast za ty penize) jako spis z duvodu lepsiho ulozeni vlozky (nebere tolik mechanickeho ruchu). MMno do Fka bych tu klipsnu nicmene rozhodne nerval
Mimochodem co rikate na pruzinovy drzak u MCE55 Helix ?
http://www.audiopro.cz/novinky/5-2009/b ... helix.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mimochodem co rikate na pruzinovy drzak u MCE55 Helix ?
http://www.audiopro.cz/novinky/5-2009/b ... helix.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ozvučení houslí
Jasne, ze som do tam nepchal, to som uviedol len ako priklad, ked sa rozoberalo to uchytenie...
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ozvučení houslí
Som to kukal na ich webe, hlavne ten drziak. Potom Safo, napis, co to bude stat.
Re: Ozvučení houslí
Ještě k tomu kontrabasu, mám piezzo od Shadow pod kobylou, občas jsem zkoušel mikrofon do f ka, ale nějak to subjektivně nebylo ono ( teda to co leze z monitoru). Teď zkouším hrát přes kombo a linku do mixu z line out. Subjektivně jsem spokojen, slyším co si nastavím a zvukař zatím nenadával. Teď budu mít o víkendu snad i nějakou live nahrávku z kamery a tak snad i uslyším co z toho leze k publiku.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Uz je to na webu:Pavel Sulek píše:Som to kukal na ich webe, hlavne ten drziak. Potom Safo, napis, co to bude stat.
http://www.audiopro.cz/prodejni-katalog ... dat/helix/
Jinak na SVK zastupuje Beyerdynamic firma G-tec.
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
G-tech poznam. Diki za info. Idem to mrknut.
- Jose1
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ještě k tomu uchycení mikro. Všimněte si, že tek mic, co používám, má klipsnu zkosenou do špičky a právě ty špičky jsou gumové a velmi ohebné, takže je to celkem šetrné to přicvaknout do F výřezu na houslích. Ta guma uhne a přitom to drží fest.
-
pisty
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
No to by mě houslisti hnali - nenechají si na ně ani šáhnout, natož narvat něco do Fka...
klídek chlapi, to je nulák
-
Návštěvník
jaky je ten HELIX mikrofon? Kvalita zvuku/vazba/vitr? Za 4.5kkc to neni snad zas tak spatny. Jak je na tom ve srovnani s ostatnimi alternativami v podobne cenove relaci (u thomanna za 4000kc i s postovnym
)
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... je to koule takze vetru bych se nebal, spis s vazbou to asi nebude na koncertovani s bigbitem. Sam jsem to nezkousek ale podle ohlasu od zakazniku je to na cimbalku a pdoobne tichou akustickou muziku bezva vec. Nejlip si to prijd nekdy vyzkouset.jaky je ten HELIX mikrofon? Kvalita zvuku/vazba/vitr? Za 4.5kkc to neni snad zas tak spatny. Jak je na tom ve srovnani s ostatnimi alternativami v podobne cenove relaci (u thomanna za 4000kc i s postovnym )
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - jerry.hadr
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
sorry za mirne OT, ale tohle sem musim napsat.
resil jsem do jedne kapely zvuk housli a doporucil jsem Opus 82, je to tissi muzika, takze radsi kondenzator. Ovsem byl jsem uzemnen s tim, ze to je mikrofon na dechy, takze na housle nebude fungovat, protoze bere "ten vzduch co leze z ty trubky" a housle prece zadny vzduch nefoukaji.
Ach ty predsudky...
resil jsem do jedne kapely zvuk housli a doporucil jsem Opus 82, je to tissi muzika, takze radsi kondenzator. Ovsem byl jsem uzemnen s tim, ze to je mikrofon na dechy, takze na housle nebude fungovat, protoze bere "ten vzduch co leze z ty trubky" a housle prece zadny vzduch nefoukaji.
Ach ty predsudky...
Zastoupeni Coda Audio pro ČR, http://www.codaaudio.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Spojaři všech zemí proletujte se!
http://www.pro-sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Spojaři všech zemí proletujte se!
http://www.pro-sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Opusu bych se na housle rozhodně nebál. Nám se poměrně osvědčila na smyčce Audio-Technica Pro 37 v kombinaci s Barcus-berry 3110 jako snímačem na kobylku. mikrák chytá ten krásnej klouzavej spodek a snímač ti bezpečně kryje odposlechy
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
jerry.hadr píše:sorry za mirne OT, ale tohle sem musim napsat.
Ach ty predsudky...
Já jsme teď používal na smyčce klipsny z drum setu AKG (ty starší s kolíčem a krátkým krčkem) a taky tomu paličky nechyběly a hrálo bez problémů
Dělám, co mě baví.