kopákový mic
-
- Reklama
-
DŠ
Kopák bez díry se zvučí nejlépe tak, že se snímá prakticky jakkoliv a zvuk se použije jako trigger pro nějaký slušný sampler modul s dynamikou, např. Alesis D4 či DM5.
Jinak vážně, Ota zde poměrně přesně a jistě z vlastních zkušeností popsal jak na to v případě otvoru v zadní bláně. Pokud někdo máte zkušenosti s uzavřeným, zkuste to podobně popsat. Taky se rád přiučím.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... mmno abych rek pravdu ja to delal dvakrat, jednou na zivo a jednou ve studiu. Na zivo to byla takova SKA kapelka ... tam jsem to bral zepredu pred plnou blanou a tam to bez tlaku a tecky nevadilo navic docela to s tim celkem dobre fungovalo.
Ve studiu jsem to delal na jedny jazzarne ... kde jsem to bral ze strany palicky kondikem ... a tam zase nebylo potreba delat bigbeatovy korekcni upravy o kterejch mluvil Ota, takze hluk mechaniky z toho nikterak nevylejzal. Navic to byla asi dobra slapka
Ve studiu jsem to delal na jedny jazzarne ... kde jsem to bral ze strany palicky kondikem ... a tam zase nebylo potreba delat bigbeatovy korekcni upravy o kterejch mluvil Ota, takze hluk mechaniky z toho nikterak nevylejzal. Navic to byla asi dobra slapka
-
zvucek
- Nováček fóra

Superlix
Zdárek. Z hodně levných sad se mi nejvíce líbila Superlux..Nepamatuji si přesné označení, (DRK F5H3,možná?????
).Obsahuje 8 kousků a především kapacitní over-heady, jsou za ty prachy solidní.Ani ten kopákovej mic. není špatnej, do zkušeben doporučuji.Célá sada stála cca7000,-.