Bezdrátový mikrofon kolem 5000.
-
- Reklama
Zdravím,
chtěl jsem se vás zeptat jestli nemáte nekdo s tímhle bezdrátem zkušenosti.. AKG WMS40 PRO VOCAL SET SINGLE.. Nebo co lepšího by jste doporučili kolem 5000 kč.
Chtěl bych to používat na zpěv v kapele..
Díky
chtěl jsem se vás zeptat jestli nemáte nekdo s tímhle bezdrátem zkušenosti.. AKG WMS40 PRO VOCAL SET SINGLE.. Nebo co lepšího by jste doporučili kolem 5000 kč.
Chtěl bych to používat na zpěv v kapele..
Díky
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Přímou zkušenost s ním, nemám, ale rozhodně když už, tak ber verzi FLEXX, protože single není diverzní a mohl by i vypadávat, FLEXX diverzitu má (2 antény).
http://www.audiotek.cz/AKG-WMS40PRO-VOC ... y/:3:13580
Co jsem koukal tak hlavu to má D880, ta se tuším na zpěv používala, ale byla náchylnější na vazby. Každopádně asi nic lepšího za ty prachy neseženeš a ve své cenové kategorii to vyhoví. Rozhodně ber ale tu FLEXX verzi.
Já mám vyhlídnutou sadu AKG WMS450 VOCAL SET D5, která má hlavu D5 a drátové verze mám spolehlivě odzkoušené, ale to je mimo tvůj limit.
http://www.audiotek.cz/AKG-WMS40PRO-VOC ... y/:3:13580
Co jsem koukal tak hlavu to má D880, ta se tuším na zpěv používala, ale byla náchylnější na vazby. Každopádně asi nic lepšího za ty prachy neseženeš a ve své cenové kategorii to vyhoví. Rozhodně ber ale tu FLEXX verzi.
Já mám vyhlídnutou sadu AKG WMS450 VOCAL SET D5, která má hlavu D5 a drátové verze mám spolehlivě odzkoušené, ale to je mimo tvůj limit.
Naposledy upravil(a) blaha dne pon 11. kvě 2009 14:04:32, celkem upraveno 3 x.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
- noxus
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
to Blaha:
AKG WMS450 VOCAL SET D5 je super uz mame 4
da trochu prace to nastavit cez ten IRD senzor ale inac je to fakt fajn bezdrat. Skoda ze pre "gargulakj" je moc drahy 
AKG WMS450 VOCAL SET D5 je super uz mame 4