Audix OM7 - vyplatí se?
-
- Reklama
-
maugel
Audix OM7 - vyplatí se?
Zdravim, vim že je diskutováno dost o tomto mikrofonu. Jsem pro něj zcela rozhodnutej. Mám ale jiné otázky. Vyplatí se kupovat z bazaru tento mikrofon starý skoro dva roky za 3.5tis? Nesníží se kvalita po skoro dvou rokách používání? nebo nějaké jiné zhoršení muže nastat? Je to poruchový? Je lepší koupit novej? Díky za přpadné odpovědi na moje otázky 
Re: Audix OM7 - vyplatí se?
tak bohužel magickou kouli nemám...
co chceš slyšet? že je to výborný a vazběodolný mikrofon, to už víš...
a zbytek si snad domyslíš sám, ne?
Pokud ne, tedy: že u bazarového nevíš, kdo do něj zpíval/až zvracel, v kolika pivech se vykoupal, kolikrát jen zmoknul/zvlhnul a kolikrát upadl na dlažbu/koberec...
Prostě rovnice o příliš mnoha neznámých.
Jediné, co k tomu mohu říct - dal bych na to, jak vypadá, očichal bych kopuli (doslova) a v případě studiového majku bych měl menší obavy. Toť vše.
co chceš slyšet? že je to výborný a vazběodolný mikrofon, to už víš...
a zbytek si snad domyslíš sám, ne?
Pokud ne, tedy: že u bazarového nevíš, kdo do něj zpíval/až zvracel, v kolika pivech se vykoupal, kolikrát jen zmoknul/zvlhnul a kolikrát upadl na dlažbu/koberec...
Prostě rovnice o příliš mnoha neznámých.
Jediné, co k tomu mohu říct - dal bych na to, jak vypadá, očichal bych kopuli (doslova) a v případě studiového majku bych měl menší obavy. Toť vše.
Re: Audix OM7 - vyplatí se?
Zpěvové mikrofony mají při používání životnost cca dva roky. Ale třeba budeš mít štěstí a zmiňovaný kus ležel ve skříni.
Zvukař bez www stránek