Mikrofon pro domácí nahrávání písní
-
- Reklama
-
TerezKabel
Mikrofon pro domácí nahrávání písní
Baví mě jen tak si pro sebe nahrávat zpěv do pc, ale bohužel se mi rozbila kamera, a tak se rozhlížím po mikrofonu. Poradíte něco cenově přijatelného? Mám jemnější hlas. Děkuji 
Re: Mikrofon pro domácí nahrávání písní
ono k tomu budeš potřebovat i zvukovku pokud to má být mikrofon co za něco stojí... pokud chceš mikrofon jen k pc na 3,5 jacka tak to nic pořadnéh nevznikne...
zkus napsat víc detailu jako co už máš za vybavení co nahráváš za styl, jestli s tím pak budeš dál pracovat, v jakém prostředí, co od nahrávky očekáváš a hlavně rozpočet... pak určitě dáme něco do kupy
zkus napsat víc detailu jako co už máš za vybavení co nahráváš za styl, jestli s tím pak budeš dál pracovat, v jakém prostředí, co od nahrávky očekáváš a hlavně rozpočet... pak určitě dáme něco do kupy
Re: Mikrofon pro domácí nahrávání písní
Jakou to má souvislost s kamerou? Nahrával jsi doteď zpěv přes mikrofon kamery? Pokud ano, asi Ti bude stačit jakýkoli mikrofon z elektra za pár set. Rozepiš se o záměru, požadavcích na kvalitu a hlavně rozpočtu. Nějaké základní USB mikrofony okolo tisícikoruny taky existují (Samson, Behringer). Je to posun oproti běžnému elektru, ale žádný zázrak ne.