FOCUSRITE Scarlett Solo Studio 2nd Gen

Dynamické, kondenzátorové, zpěvové, nástrojové, bezdrátové...
Odpovědět
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
marek233
Nováček fóra
Nováček fóra

FOCUSRITE Scarlett Solo Studio 2nd Gen

Příspěvek od marek233 » čtv 01. pro 2016 12:33:39

Ahoj mám pár dotazů :) jsem teprve začínající hudební nadšenec a zajímalo by mě jestli tahle zvukova a mikrofon stačí na nahraní rapu. Nejde mi o super kvalitu mám 5 tisíc budget jde mi hlavně o to, ať nahrávka mého hlasu je natolik kvalitní, že ji budu moct spojit s hudbou a nebude si člověk připadat, že nahrával na záchodě s mikrofonem od skypu. Dnes je přece jen doba kdy je vše dostupnější a kvalitní natolik, abych nemusel nahrávat ve studiu. Prostě chci zjistit jestli s tímhle mikrofonem se dá pořídit normální publikovatelná nahrávka. Beru všechny tipy triky recenze popř. doporučení jiného mikrofonu s jinou zvukovkou. Nebráním se ničemu hlavně chci poradit. Díky!

http://www.audiotek.cz/focusrite-scarle ... oCrBzw_wcB

pavlii
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: FOCUSRITE Scarlett Solo Studio 2nd Gen

Příspěvek od pavlii » čtv 01. pro 2016 16:06:01

Teoreticky stačí; prakticky se efektu "nahrávání na záchodě s mikrofonem od skypu" docílí celkem jednoduše tak, že se nahrává buď na záchodě nebo v jiné podobně akusticky neupravené místnosti :-) jinými slovy jen o výbavě technické to není.

P.
Obrázek
home recording: Cubase Pro 12, WaveLab Pro 11 / Dynaudio BM6 + A500 / Antelope Discrete 8 Pro SC

Odpovědět

Zpět na „Mikrofony“