DI Box pro klávesy
-
- Reklama
Re: DI Box pro klávesy
--Hubert-- NN myslel jsem do linkového výstupu, treba jestli nemá upalenou polovinu symetrie. Ale jestli se to vyřešilo ku spokojenosti tak není co řešit.
A&H GLD-80, A&H CQ20B, Soundcraft Ui16, RCF HD32, Dynacord TS 400, SPL A394
- Zdeněk Prodance
- Uživatel
No sláva vlasti, takže jsme šli správnou a tedy krátkou a lacinou cestou. Doufám si z toho něco vezme víc lidí. Je to furt jen slaboproudá elektrotechnika, žádná magie ani umění ani příležitost machrovat s něčím dražším, než má prostý lid.
2 zahy - jo, to by šlo, nepochopil jsem jak to myslíš. Chce to ale spíš sluchátka s vyšší impedancí, ne 8ohm, tady je dost vysoký výstupní odpor.
H.M.
2 zahy - jo, to by šlo, nepochopil jsem jak to myslíš. Chce to ale spíš sluchátka s vyšší impedancí, ne 8ohm, tady je dost vysoký výstupní odpor.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
pozeral som aj cez mix a signal je pri symetrii silnejsi o cca 6 - 7 dB
Allen & Heath ZED 22FX, EV Eliminator, EV Q66, DBX Driverack PA
- TomasVv
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ten rozdíl odpovídá. Správně připojený nesymetrický signál do symetrického vstupu bude slabší o cca 6dB oproti symetricky připojenému.
Ale pochybuji, žes tu řešil rozdíl 6dB a abys jich dosáhl, musel si točit gain naplno. Takže jsi nám ještě něco neřekl.
Ale pochybuji, žes tu řešil rozdíl 6dB a abys jich dosáhl, musel si točit gain naplno. Takže jsi nám ještě něco neřekl.
Dělám, co mě baví.
gain je na mixe po 26 mal som ho vytoceny na 20 ... pri rolandoch na 5 teraz ho mam na 13cca ... takze len o to mi slo lebo uz pri vytoceni na 20 bolo pocut ze to nabera sum ... a pri kurzweiloch som sa docital na stranke kurzweilu vo fore ze vsetky ich nastroje maju vystupny signal oproti inym znackam (Roland, Korg) slabsi o cca 8 dB takze nic ine tam nie je ...
takze som povedal všetko
6 dB napěťových je 2x tolik, -6 dB napěťových je polovina .... Takže to sedí přesně....
Doporučil bych symetrický kabel a na ty Rolandy pokud to jde. Obecně symetriku dát tam kde je to jen možné....
Doporučil bych symetrický kabel a na ty Rolandy pokud to jde. Obecně symetriku dát tam kde je to jen možné....
Nejsem prodavač
Tie Rolandy už nepoužívam ...