Oddelovacie Trafo pre reziu

DI, kabely, konektory, sluchátka, software, zvukové karty, počítače...
Odpovědět
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
noxus
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Oddelovacie Trafo pre reziu

Příspěvek od noxus » sob 26. zář 2009 8:16:48

Ahoj kolegovci.
Nasiel som v divadle 2 oddelovacie trafa (230/230) zo starych kotucovich magnetakov. Rad by som jeden hodil do rezie lebo mam reziu z ineho obvodu ako aktivky na javisku (pred tym ked bolo vsetko pasiv tak to problem nebol) a dost ma to v poslednej dobe stve.
No ale k veci. Nas komunisticky binec ma vsade samozrejme rozvody TN-C cize nulak a ochrany je spolocny. Takto je robene aj trafo ale na jeho druhej strane je tak isto len 2 vodicovy "vystup". Zato sa pytam ako zapojit "psa" na druhej strane trafa aby to bolo bezpecne a aby zvukar ak nahodou siahne na svoj pult a vedla na osvetlovacov (ktory ma samozrejme zase svoj privod) nebol stekleny nejakym napatim o neurcitej sile :D
Nejak si niesom 100% isty zato to radsej hodim sem do plena ak s tym niekto mate skusenost pripadne ste si istejsi nez ja tak prosim poradte.
Vdaka :wink:

honza637
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Oddelovacie Trafo pre reziu

Příspěvek od honza637 » sob 26. zář 2009 10:09:12

Zdar, radši se zabývej galvanickým oddělením NF cest. Výsledek se dostaví.
Pámbu ví jak to tam máš udělané...
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...

noxus
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Oddelovacie Trafo pre reziu

Příspěvek od noxus » sob 26. zář 2009 12:30:20

Honzo:
Tvoja rada je sice pekna ale problem je v tom ze dole mi ciest ide minimalne 6 a riasit kazdu di-boxom je trochu o hubu. dalsia vec je ze nemozem ani nic co je aktivne napajane (handky, klavesi..) tahat z dola hore bez brumu.

Odpovědět

Zpět na „Příslušenství“