Jaký rackový CD přehrávač?

DI, kabely, konektory, sluchátka, software, zvukové karty, počítače...
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
Nick
Uživatel
Uživatel

Re: Jaký rackový CD přehrávač?

Příspěvek od Nick » úte 13. říj 2009 0:29:26

no vidíš, a mě o nic jiného, než pouštění podkresu o přestávce nejde
akorát jsem chtěl něco do racku, abych se o to nemusel ještě bát

maly_medved
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maly_medved » úte 13. říj 2009 9:23:57

Pokud jde jen o pouštění podkresu během přestávek , tak bych jednoznačně volil "levný" DVD player renomované značky s cenou v pohodě do 2 tisíc Kč.

Na náročnější akce s požadavkem nekompromisní zvukové kvality používám profi přehrávače Sony nebo Tascam, ale tahat je na každouakci je "házení perel sviním" . Zvlášť když tam pak přijdou tanečníci nebo mažoretky s poškrábanými nosiči s vypálenými MP3 hrůzami .

Už několik let používám na módní přehlídky nebo dramaturgicky náročné akce soft v notebooku ( Traktor nebo BPM studio ) , samozřejmě se jedná o odladěný počítač ( levnější postarší model s čistými windows bez zbytečných kravin a her ) a nikdy mě nezklamal .

Pavel Sedlák
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Pavel Sedlák » úte 13. říj 2009 9:34:24

Notebooku se taky musím zastat - pokuď v něm není všechno, co najdu na CD a na internetu, ale jenom to, co potřebuju, tak žádné problémy nejsou. Blbý je ten 3,5 jack a nesymetrie vůbec.

Pro tyhle účely mám druhou minimalistickou instalaci, kde je jenom přehrávač, nabírací SW a Smaart.

Nicméně přehrávač je podle mně lepší už jenom z toho důvodu, že je v racku napevno a je zadrátovanej.

Nějaký čas jsem používal DS-860S od DAP Audio bez jakýchkoliv problémů a že dostával zabrat...
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva

jardatop
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardatop » úte 13. říj 2009 13:27:03

Ja mam s notebookem na prehravani dobre zkusenosti. Pouzivam VU PLAYER (freeware). Ten umi na konci tracku zastavit a nachystat dalsi, takze se to jenom spousti mezernikem. Ma porad vyhrazeny ovladac zvukovky a nastavitelny buffer. Prehravani mp3 a wavu neni zadny problem a jeste se mi ani jednou nesekl. Primo prehravani CD z notebooku bych neriskoval, ale grabnuti celeho CD do WAVU trva treba 4 minuty, tak neni co resit. Pak mas jistotu, ze se ti to cd nezastavi a nebude chtit roztacet znovu nebo ze neprecte nejakej skrabnutej kousek.

Jose1
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jose1 » úte 13. říj 2009 17:21:16

Na přestávky a takové ty podkresy se mi osvědčil Sony DVD player za cca 1200,- Kč. Typ si nevzpomínám, ale jsou toho plný kšefty. Bohatě stačí. Čte i mp3. Má rychlý start. Po zasunutí média nezačne hned přehrávat. Drží pauzu i po krokování ve skladbách.
Tohle byly i jediné požadavky, které jsem na něj měl. Takže jsem chodil po obchodě a strkal tam CD a mačkal tlačítka, až jsem narazil na tento a bylo jasno.
Jo ještě jsem potřeboval, aby měl ovládací tlačítka pouze čelně.
Vozím ho v racku tři roky, zašprajcnutej nafest mezi mašinama. Zatím snáší nepěkné zacházení v pohodě.
Jedinej problém je, když máš třeba DVD plný mp3, tak se v tom orientovat. V tom případě připojím na Video výstup malý monitor LCD, vezmu dálku a jedu.

george_58
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od george_58 » úte 13. říj 2009 21:53:13

Mě se taky notebook párkráte osvědčil, kolega má totiž nějaký levný CD přehrávač v racku a ono to nečte vypalované CD a právě mažoretky a spol nosí všecko vypalované, někdy i v mp3..já tam měl noťas sice na ovládání procesoru, ale ten nás zachránil.
Jinak koupil jsem si asi před třičtvrtěrokem CD/MP3 přehrávač American DJ a zatím mě nevypekl, čte to snad vše a do pauz ti stačí právě i ty MP3ky, tam si napálíš CD kde se vleze 140 skladeb a je to...Můžes pak dokonce splnit i nějaké přání slečně :-D.... ale do 3 tisíc by to nevyšlo..já ho kupoval v akci za VO cenu, to mohlo být okolo těch 3 tisíc. A to už je taky levné řešení. To si asi fakt kup discmana.. :(

Pepa
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Pepa » stř 14. říj 2009 6:57:21

to george 58: a přesný typ toho american dj?

Aleš
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Aleš » stř 14. říj 2009 10:46:54

Asi před dvěma lety jsem za tímto účelem pořídil rackový přehrávač Numark MP-102, tehdy to stálo kolem šesti tisíc, pokud se dobře pamatuju. Od značky tohoto kalibru jsem samozřejmě nečekal zázraky, nicméně dosud funguje bez jakýchkoliv problémů.

george_58
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od george_58 » stř 14. říj 2009 15:11:58

Pepane je to : http://www.showmarket.cz/index.asp?id=7 ... &d=MCD+110+

Jak říkám, je to taky low end, to je jasné, nechci tady pány s Tascamy a dalším drahým zbožím zneuctívat :-), nicméně na mé potřeby je to OK..

pisty
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pisty » úte 20. říj 2009 8:35:01

Taky s ním mám dobré zkušenosti - i s tím dvojčetem za cca 9000... Kolega tady v Táboře je prodává ("ve světě" je cca 10ks), kromě jedněch ulomených dvířek a jednoho zaseklého vysouvacího mechanismu v důsledku nešetrného zacházení nebyl za poslední dva roky žádný problém...
klídek chlapi, to je nulák

Jirka J.
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Jirka J. » čtv 12. lis 2009 23:29:02

Ahoj, rád bych také uvítal typ na zvukařský CD/M3 přehrávač. Raději trochu značku, s tím Tascamem mě to trochu zarazilo, raději Denon? Co třeba Numark CDN 450?

noxus
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noxus » pát 13. lis 2009 9:22:48

Tascami som minuly tyzden vratil, po pol roku uz jeden necita vobec a druhy len ked ma svoj den. jedna sa o CD-01U. Nie som brutalista a CD prezili svoj kratky zivot na policke v divadle takze o zlom zaobchadzani ani reci. To iste sa stalo chlapom zo SRo u nas v meste. Vymenili im za nove kusi a po chvilke to zacalo zas. Problem je s celim suflikom mechanika+oprika, viac neviem. Dal som ich vymenit za DENON DN-C620 http://www.g-tec.sk/?mid=102&sid=316&vi ... 03&do=info Pred tym som mal tieto http://www.g-tec.sk/?mid=102&sid=316&vi ... 04&do=info asi rok a nedam na ne dopustit. Ked pridu nove poreferujem ako sa spravaju v prevedeni 1U. Tascam ma tuho sklamal a vrelo ho NEodporucam :(

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » úte 29. pro 2009 16:09:44

Celý letošní rok jsem odjezdil jen s noťasem a záložní CDJ 100 a neměnil bych. Na příští rok jen přidám externí zvukovku, občas je potřeba něco mixnout.

Odpovědět

Zpět na „Příslušenství“