Problémy s načítáním (loadingem) v Traktor Scratch Pro 2
-
- Reklama
-
harve
Problémy s načítáním (loadingem) v Traktor Scratch Pro 2
zdravím všechny ....chtěl bych se zeptat jestli tady má někdo zkušenosti se softwarem traktor scratch pro 2.... mám ho propojený s mixem a gramofony přes zvukovku traktor audio a10 (final scratch) a mám problémy s loadingem v softwaru..... když mi hraje jeden deck a volím další mp3 do dalšího decku tak při výběru mp3 mi vyletí loading v traktor scratch pro 2 až do červeného a mp3 která hraje začne na chvíli chrchlat....
po té co se načte mp3 do dalšího decku chrláni mp3 která zrovna hraje,přestane.USB BUFFER na zvukovce mám nastavený na plno a v PC je dostatečný hardware tak nechápu jakto že mi program neztíhá v načítání(loading).... main pc: 4jádro 2,5ghz ,6gb ram,grafika 5870hd ... zkoušel jsem nové ovladače zvukovky,všelijaké updaty programu,usb hub rozbočovač ale nic nepomohlo.... prosím o radu.díkky
po té co se načte mp3 do dalšího decku chrláni mp3 která zrovna hraje,přestane.USB BUFFER na zvukovce mám nastavený na plno a v PC je dostatečný hardware tak nechápu jakto že mi program neztíhá v načítání(loading).... main pc: 4jádro 2,5ghz ,6gb ram,grafika 5870hd ... zkoušel jsem nové ovladače zvukovky,všelijaké updaty programu,usb hub rozbočovač ale nic nepomohlo.... prosím o radu.díkky
-
DJ Rodrigez
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problémy s načítáním (loadingem) v Traktor Scratch Pro 2
A máš sanalyzované pesničky/tracky?
Tam kde máš ,,menu,, pre tracky (vľavo dole) najdi zložku/zložky kde máš hudbu, klikni na ikonu zložky ,,pravým tlačidlom,, a daj ANALYSE
Dole v riadku v traktore uvidíš že ktorú pesničku analyzuje, koľko ich ešte bude analyzovať a koľko to bude trvať.
Analyzuje TAGy,BPM,čas,BEATGRID a priebeh skladby...
dúfam že pomohlo...
ak nie hoď sem nejaké printscreeny plochy že čo ti to vlastne robí lebo mi to nie je celkom jasné...
Tam kde máš ,,menu,, pre tracky (vľavo dole) najdi zložku/zložky kde máš hudbu, klikni na ikonu zložky ,,pravým tlačidlom,, a daj ANALYSE
Dole v riadku v traktore uvidíš že ktorú pesničku analyzuje, koľko ich ešte bude analyzovať a koľko to bude trvať.
Analyzuje TAGy,BPM,čas,BEATGRID a priebeh skladby...
dúfam že pomohlo...
ak nie hoď sem nejaké printscreeny plochy že čo ti to vlastne robí lebo mi to nie je celkom jasné...
2x RCF ART 412A mk2, 1x RCF ART 310A mk3, 1x Sennheiser XSW35, 2x ADJ Stinger star, 4x Eurolite LED PAR, Pioneer DDJ SZ.